Albanci i dalje provociraju, a UEFA se i dalje pravi slepa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci i dalje provociraju, a UEFA se i dalje pravi slepa

Ideja “autohtone Albanije” kako je zovu sami Albanci ili kako se učestalije govori Velike Albanije i dalje je prisutna na stadionima širom Evrope iako se UEFA navodno bori protiv politike u sportu.

Najnoviji skandal desio se na utakmici između Borusije iz Menhengladbaha i Barselone pošto se na tribinama pojavila ista ona zastava zbog koje je svojevremeno prekinuta utakmica reprezentacija Srbije i Albanije.

Tada su gosti nagrađeni pobedom od 3:0 za zelenim stolom, a sada ostaje nejasno kome bi UEFA trebalo da dodeli bodove zbog promovisanja fašističke tvorevine - Borusiji ili Barseloni?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.