Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 18:06

Alaškert uprskao stvar posle pauze, Noa kroji borbu za titulu (VIDEO)

Igrač odluke Maksim Majrovič, koji je jedini pogodak na meču postigao u 74. minut - 0:1

Alaškertu nije prijala pauza, pošto je već nakon prvog meča nastavka ozbiljno otežao svoje šanse da se domogne šampionske titule. Domaćin je na svom terenu danas poražen od Noe, koja je slavila golom Maksima Majroviča i prišla današnjem protivniku na samo bod zaostatk. Alaškert je ostao na trećem mestu sa više nego ozbiljnih pet bodova zaostatka za vodećim Araratom - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 0:1 (0:0).

Alaškert je u poslednjem meču pre pauze izazvane virusom korona kiksirao protiv Gandzasara, pa je odmah po povratku na teren bio pod obavezom osvajanja bodova, ali je podbacio. Sa druge strane, Noi je ovo bila treća vezana pobeda, pošto je "pre korone" Uratru u kupu i Pjunik u prvenstvu.

Trenutak odluke dogodio se u 74. minutu, kada je mrežu domaćeg tima zatresao Majrovič, ali uloga apsolutnog heroja slavlja gostujućeg tima ide na adresu golmana Valerija Vimerkatija, koji je u četvrtom minutu nadoknade na fastastičan način sačuvao svoju mrežu.

What a save by #FCNoah goalkeeper Valerio Vimercati ????#Alashkert 0-1 FC Noah #ArmenianPremierLeague #Armenianfootball #MatchDay pic.twitter.com/WXRMMjVAi4

JERMENIJA 1 - 18. KOLO

Subota

Širak - Lori 0:0

Pjunik - Ararat Jermenija 0:3 (0:3)

Nedelja

Alaškert - Noa 0:1 (0:0)

Ponedeljak

16.30: (1,85) Ararat Jerevan (3,45) Urartu (4,00)

*** kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.