Ako ode Kurtoa, Konte našao idealnu zamenu!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ode Kurtoa, Konte našao idealnu zamenu!

Čelsi bi opet mogao da napravi promenu na golu.

Sve su glasnije spekulacije da bi Tibo Kurtoa na leto mogao da pređe u redove Real Madrida, stoga je i Antonio Konte morao da spremi plan u slučaju tog transfera.

Kako prenosi britanski Metro, Konteov prvi pik za Kurtoinu zamenu stiže upravo iz Madrida, ali iz redova Atletika, u pitanju je Jan Oblak.

Sjajni slovenački golman blista na golu Atletika od kako je pre tri godine zamenio upravo Kurtou, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao iz Benfike za 16 miliona evra.

Oblak od tada važi za jednog od najboljih golmana u Evropi, a već se pokazao da je idealna zamena ukoliko ekipu napusti Kurtoa.

Takođe, ovo bi mogao da bude dobar posao Čelsija i zbog činjenice da će mnogo više zaraditi od prodaje Kurtoe, nego što će kasnije platiti Oblaka.

Videćemo da li nas očekuje ovako zanimljiva rotacija među golmanima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi našao novog golmana?!

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2016, 11:26

Sve su glasnije najave da se Belgijanac vraća u Španiju, Konte ima sasvim konkretnu ideju za sledeću sezonu, ali i dve alternative...Iako je Kurtoa demantovao neke svoje izjave koje se tiču povratka u Španiju, sve je izvesnije da će ponovo u Primeru...Nije ni tajna da ga Real želi već par godina,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.