Kurtoa rekao saigračima da napušta Čelsi: Konte već našao novog golmana, ali mu Liverpul kvari posao!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa rekao saigračima da napušta Čelsi: Konte već našao novog golmana, ali mu Liverpul kvari posao!

Engleski mediji su na božićno jutro preneli zanimljivu informaciju - Tibo Kurtoa je priznao svojim saigračima da na leto napušta Čelsi!

Belgijski golman je navodno rekao da će od sledeće sezone braniti za Real, a da je s tim upoznat i menadžer Plavaca Antonio Konte.

Otuda ine čudi što već sada razmišlja o njegovom nasledniku, a izbor je pao na Džoa Harta. Čuvara mreže Mančester Sitija na pozajmici u Torinu.

Foto: AP/Tanjug

Njegova cena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oko 10 miliona funti nakon što je ''persona non grata'' u Sitiju. Problem za Kontea bi moglo da predstavlja interesovanje Liverpula.

Kako ''Ekspres'' prenosi, Jirgen Klop takođe želi Harta na Enfildu. nemac nije zadovoljan kako njegovi golmani brane ove sezoni i ubeđen je da će mu Hart doneti ''to što pravi razliku''.

Prvi čuvar mreže engleske reprezentacije jeste primio dosta golova ove sezone u Seriji A, ali u proincipu odlično brani.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul i Čelsi u borbi za reprezentativnog golmana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2016

Sve je izvesnije da će Tibo Kurtoa napustiti Čelsi i pojačati redove madridskog Reala pa je Antonio Konte već krenuo u potragu za iskusnim čuverom mreže...Engleski mediji tvrde da je meta “plavaca” bivši golman Mančester Sitija, a sada član Torina, Džo Hart koji je se nalazi na pozajmici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čelsi našao zamenu za Kurtou, Hart u Londonu?

Izvor: B92, 25.Dec.2016

Fudbalski klub Čelsi pokušaće da dovede golmana Mančester sitija Džoa Harta, koji igra na pozajmici u Torinu, preneli su mediji...Hart (29) je kod trenera Sitija Pepa Gvardiole izgubio mesto u prvom timu, pa je prešao na pozajmicu u Torino do kraja sezone. Za njega je ozbiljno zainteresovan Liverpul,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.