Ako ne može Grizman, može Perez - Barsa slomila Kobe u nastavku! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne može Grizman, može Perez - Barsa ''slomila'' Kobe u nastavku! (video)

Posle poraza od Čelsija (1:2) pre četiri dana, Barselona danas odigrala još jedan kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezonu.

Ovoga puta, rival Kataloncima bila je ekipa japanskog Kobea, a Barselona je trijumfovala rezultatom 2:0.

Iako je u prvom poluvremenu nastupila sa Grizmanom u špicu, ali još uvek bez Medija, Barseloni je dugo trebalo da nađe put do mreže protivničkog tima.

Prvih 45 minuta završeno je bez golova, Grizmana je u poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamenio Dembele, ali je glavna uloga do kraja meča pripala 21-godišnjem Karlesu Perezu, koji je takođe dobio šansu od početka drugog poluvremena.

Perez je ekipu Kobea ''načeo'' u 58. minutu, pošto je umakao svojim čuvarima i iskosa sa leve strane, sa nekih osam metara poslao loptu u mrežu za vođstvo od 1:0.

Isti igrač je u 86. minutu potvrdio pobedu Barselone, još jednim preciznim udarcem iskosa sa leve strane, za konačnih 2:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Građani'' nastavili da dele lekcije (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019

Nova pobeda Gvardiolinog tima na aktuelnim pripremama...U četvrtoj proveri na azijskoj turneji, ekipa Mančester sitija danas je savladala i ekipu japanske Jokohame, rezultatom 3:1...Vođstvo ''Građanima'' doneo je Kevin de Brujne u 18. minutu, a pet minuta kasnije Jokohama je uzvratila pogotkom Enda...Da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.