Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 23:22

Ajvan Toni ne staje! Dve asistencije i gol za sunovrat Paunove odbrane i smenu na vrhu Čempionšipa (VIDEO)

Osice nastavile seriju nepobedivosti

Fantastična serija Brentfordovih fudbalera produžena je na 21 utakmicu bez poraza. Najubojitiji napad Čempionšipa slavio je protiv Redinga u gostima 3:1 i preuzeo vrh tabele od Noriča, koji zaostaje dva boda.

Držao je tim Veljka Paunovića goste na samo jednom preciznom šutu sve do 86. minuta, ali je onda usledio potop. Od 1:1 do 1:3 u režiji najboljeg strelca lige Ajvana Tonija, koji je utakmicu završio svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 23. golom ove sezone, posle dve asistencije. Obe Džošu Dasilvi.

Prvi gol, ipak, viđen je u mreži Brentforda, a dao ga je Lukas Žoao iz penala koji je izazvao dosta polemike, pa i žustru raspravu našeg trenera i njegovog danskog kolege Tomasa Franka po završetku prvog dela utakmice. Smatrali su gosti da Henrik Dalskard nije kačio po nozi Džoša Laurenta, već da je vezista domaćih teatralno pao. Kako bilo, dosuđen je penal, a Portugalac ga iskoristio za svoj 16. pogodak.

Osice su uspele da izjednače do odlaska na odmor, posle sjajnog šuta Dasilve u 36. minutu.

Delovalo je da će domaćini uspeti da odole do kraja, međutim, majstorski spuštena lopta grudima Ajvana Tonija omogućila je Dasilvi drugi pogodak. Poremetio je taj gol koncentraciju igrača Redinga, što je najbolji strelac lige iskoristio da se i sam upiše na semafor. Posle šuta Serhija Kanjosa i kratko odbijene lopte brazilskog golmana Rafaela, nije mu bilo teško da pogodi metu.

ČEMPIONŠIP - ZAOSTALI MEČ 24. KOLA

Sreda

Reding - Brentford 1:3 (1:1)

/Žoao 24 pen - Dasilva 36, 86, Toni 88/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.