Ajntraht u finalu Kupa Nemačke

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 23:19

Ajntraht u finalu Kupa Nemačke

Fudbaleri Ajntrahta plasirali su se u finale Kupa Nemačke.

Ekipa iz Frankfurta je bila bolja od Štutgarta rezultatom 3:2 i tako zakazala susret za trofej protiv Lajpciga.

Štutgart je vodio od 19. minuta kada ih je u prednost doveo Tomas, ali je Ajntraht preokretom izborio utakmicu za jedini njima dostupan trofej ove sezone.

Najpre je Ndika u 51. minutu izjednačio, da bi četiri minuta kasnije Daiči Kamada doneo i potpuni preokret.

Činilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je tačka stavljena na meč kada ja Kolo Muani povisio na 3:1 sa "bele tačke" u 77. minutu, ali je neizvesnost u poslednje minute uneo Milot golom za 3;2 u 83. minutu.

Ipak, do kraja nije bilo promene rezultata, ali jeste brojnog stanja na terenu nakon što je hrvatski levi bek Borna Sosa u 85. minutu dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Finale Ajntrahta i Lajpciga je na programu trećeg juna od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikolić lobom poslao Vošu u polufinale Kupa

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 20:31

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije...Novosađani su slavili na "Čairu" protiv Radničkog rezultatom 1:0 i tako se pridružili Crvenoj zvezdi, TSC-u i Čukaričkom u završnim borbama...Jedini gol za "lale" postigao je Nemanja Nikolić u 43. minutu...Na sjajan način je lobovao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.