Ajaks za poluvreme već završio posao, novi gol Tadića! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 17:32

Ajaks za poluvreme već završio posao, novi gol Tadića! (video)

Srbin se ponovo upisao u strelce.

Fudbaleri Ajaksa vode nakon prvih 45 minuta protiv domaćeg Venla sa 4:0 u šestom kolu holandske Eredivizije.

"Kopljanici" su na putu da zabeleže novu ubedljivu pobedu, prvi se u listu strelaca upisao Ekelenkamp u 13, da bi četiri minuta kasnije Traore uvećao prednost gostiju.

Isti igrač pogodio je u 32, a onda je usledio pogodak kapitena Ajaksa i reprezentativca Srbije Dušana Tadića.

On je u 44. minutu lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadržao loptu u kaznenom prostoru i iz okreta je poslao tik uz desnu stativu gola Venla.

Duća nastavlja sa sjajnim partijama u novoj sezoni, na šest mečeva postigao je tri gola i dodao dve asistencije, a sasvim je moguće da će svoj saldo dodatno uvećati do kraja meča.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL - Bajern ''melje'', Levandovski rešeta, ali Lajpcig je lider! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020

Ovog popodneva odigrane su četiri utakmice petog kola Bundeslige...U prvom planu, naravno, ponovo je šampionska ekipa Bajerna koja je ostvarila još jednu ubedljivu pobedu. Ovoga puta, ''žrtva'' Bavaraca bio je Ajntraht (bez povređenog Filipa Kostića), koji je ispraćen sa pet lopti u mreži - 5:0...

Nastavak na Sportske.net...

Tadić se upisao, Traore postigao pet golova – 13 pogodaka Ajaksa VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2020

Nezaboravna utakmica između Ajaksa i Venla...Ajaks je na gostovanju Venlu slavio sa 13:0 (4:0), što je najveća pobeda u istoriji Eredivizije...Domaćina je načeo Ekelnkamp u 13. minutu...Lasina Traore je svoju rapsodiju započeo četiri minuta kasnije...Drugi gol na meču Traore postiže u 32. minutu...Dušan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.