Ajaks sve bliži tituli, još jedno Tadićevo blistavo veče! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks sve bliži tituli, još jedno Tadićevo blistavo veče! (video)

I golovi i maestralna asistencija srpskog reprezentativca.

Uporedo sa pohodom na titulu prvaka Evrope, Ajaks vodi i veliku borbu za šampionski tron u Holandiji, koja polako ulazi u samu završnicu.

Tim iz Amsterdama večeras je u 32. kolu holandske ''Eredivizije'' savladao na svom terenu ekipu Vitesea rezultatom 4:2 i sada, uz meč više, ima tri boda više od PSV-a, koji u četvrtak gostuje Viljemu II.

Ponovo je centralna figura u sjajnoj ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ajaksa bio srpski reprezentativac Dušan Tadić, koji je večeras postigao dva gola, uz jednu asistenciju.

Na prvi gol se čekalo do 44. minuta, kada je Tadić sa desne strane maestralno pronašao Ziješa koji sa nekih pet metara šalje loptu u mrežu.

Rezultatom 1:0 završeno je prvo poluvreme, a posle devet minuta igre u drugom, domaći su iznudili penal, koji je u gol pretvorio Tadić za 2:0.

Četiri minuta kasnije, De Liht je posle kornera postigao treći gol i praktično rešio pitanje pobdnika, a For je u 66. minutu vratio kakvu-takvu nadu gostima.

Ali, četrnaest minuta kasnije još jedan penal za Ajaks i još jedan Tadićev gol sa bele tačke.  Konačnih 4:2 postigao je Darfalu u 82. minutu meča.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAŠINA ZA GOLOVE! Ajaks večeras oborio rekord! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019

Pomeraju granice iz meča u meč...Ekipa Ajaksa oduševljava ove sezone čitav fudbalski svet, ne samo svoje navijače...''Kopljanici'' su se plasirali u polufinale Lige šampiona, na pragu su titule prvaka u Holandiji, uz dopadljiv stil igre mlade ekipe koju na terenu fenomenalno predvodi naš reprezentativni...

Nastavak na Sportske.net...

Desetka, Dušan Tadić!

Izvor: RTS, 23.Apr.2019

Ajaks savladao Vitese sa 4:2, a ponovo je blistao Dušan Tadić - postigao je dva i namestio jedan gol. . Srpski reprezentativac je prvo predivno asistirao Zijehu za vođstvo u 41. minutu, čime se meč "otvorio". ..U nastavku,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.