Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 17:05

Aguero pristaje na smanjenje plate od 60 posto: I Dest će zarađivati više

Tvrde španski mediji

Prošlog leta prestar joj je bio Luis Suarez, ovog će na Kamp Nou stići Serhio Aguero, stariji nego što uje Urugvajac bio kada je napustio Barselonu. Kun je nesumnjivo majstor, jedan od najboljih špiceva prošle decenije, ali vreme i česte povrede mu ne rade u prilog. Mnogo se poslednjih dana pričalo i pisalo o (ne)racionalnosti Barselonine odluke da potpiše Aguera, a veliki plus u čitavoj priči jeste činjenica da će Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji dolazi bez obeštećenja pristai na čitavih 58 procenata smanjenja plate.

U Mančester sitiju je prihodovao oko 12.000.000 po sezni, u redovima španskog gigantatek 5.000.000 evropskih novčanica – manje nego što recimo ima Seržinjo Dest. Na Etihadu je bio jedan od najplaćenijih, na najvećem španskom stadionu osetiće šta znači srednja klasa, bar na osnovu zarade. I tako će biti u naredne dve sezone jer će na taj period glasiti ugovor sa Kataloncima.

Najbolji strelac u istoriji Mančester sitija (258 golova na 388 utakmica) će svakako pokušati da se nametne u novoj sredini i zajedno sa kumom Lionelom Mesijem formira napadački tandem koji će napasti titulu Primere. Znamo koliko je nekadašnji fudbaler Atletko Madrida i Independijentea ubitačan kada ga služi zdravlje.

Aguero će stići u Barselonu posle najteže sezone otkako je postao deo Mančester sitija leta 2011. godine. Povrede i nedaće su se samo nizale… Prvo butni mišić, potom koleno, zatim i infekcija Kovidom-19. Ne čudi što je odigrao tek 18 utakmica i na teerenu proveo svega 682 minuta. Za to vreme, uspeo je da postigne četiri i namesti jedan gol.

Međutim, to ne kvari sliku o igraču koji je za deceniju u Mančesteru postao verovatno najveća legenda kluba.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Aguero pristaje na smanjenje plate od 60 odsto: I Dest će zarađivati više

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021

Tvrde španski mediji..Prošlog leta prestar joj je bio Luis Suarez, ovog će na Kamp Nou stići Serhio Aguero, stariji nego što uje Urugvajac bio kada je napustio Barselonu. Kun je nesumnjivo majstor, jedan od najboljih špiceva prošle decenije, ali vreme i česte povrede mu ne rade u prilog. Mnogo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.