Aguero opet van terena mesec dana

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero opet van terena mesec dana

Argentinski reprezentativac i napdač Mančester Sitija Serhio Aguero zbog povrede će odsustvovati narednih mesec dana, saopštio je danas menadžer tog tima Manuel Pelegrini.
Aguero je već pauzirao mesec dana ove sezone, a samo dve nedelje nakon povratka na teren povredio je zadnju ložu na utakmici protiv Totenhema (5:1).
Nasri se još opravlja od povrede kolena. Povređeni su još Havi Garsija i Serhio Aguero, a doktori su ustanovili da će argentinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << napadač odsustvovati mesec dana. Težak udarac za nas, ali mi imamo vrhunske zamene za njega kao što su Stevan Jovetić, Alvaro Negredo i Edin Džeko – rekao je Pelegrini na konferenciji za medije uoči derbija Premijer lige protiv Čelzija.
Aguero je u ovoj sezoni Premijer lige postigao 15 golova, što ga čini drugim strelcem tog takmičenja, iza fudbalera Liverpula Luisa Suareza.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.