Aguero mesec dana van terena

Izvor: B92, 31.Jan.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero mesec dana van terena

Fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero zbog povrede će odsustvovati narednih mesec dana, saopštio je menadžer tog tima Manuel Pelegrini.

Aguero je već pauzirao mesec dana ove sezone, a samo dve nedelje nakon povratka na teren povredio je zadnju ložu na utakmici protiv Totenhema (5:1).

"Nasri se još opravlja od povrede kolena. Povređeni su još Havi Garsija i Serhio Aguero, a doktori su ustanovili da će argentinski napadač odsustvovati mesec dana. Težak udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za nas, ali mi imamo vrhunske zamene za njega kao što su Stevan Jovetić, Alvaro Negredo i Edin DŽeko", rekao je Pelegrini na konferenciji za medije uoči derbija Premijer lige protiv Čelsija.

Aguero je u ovoj sezoni Premijer lige postigao 15 golova, što ga čini drugim strelcem tog takmičenja, iza fudbalera Liverpula Luisa Suaresa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav maler za Siti: Aguero opet povređen, ne igra protiv Barse

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2014

Argentinski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero zbog povrede će odsustvovati narednih mesec dana, saopštio je danas menadžer tog tima Manuel Pelegrini. Jedan od najboljih igrača Građana već je pauzirao mesec dana ove sezone, a samo dve nedelje nakon povratka na teren povredio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Aguero propušta Barsu!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2014

Argentinac je posle povrede izašao iz igre u meču protiv Totenhema, a klupski lekar 'Građana' potvrdio je da će on van terena biti u narednih mesec dana.

Nastavak na Sportske.net...

MALEROZNI ARGENTINAC: Aguero opet povređen

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014

To je težak udarac za nas, ali mi imamo vrhunske zamene za njega kao što su Stevan Jovetić, Alvaro Negredo i Edin DŽeko, izjavio je menadžer Sitija Manuel Pelegrini OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.