Aguero, legendo!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Aguero, legendo!''

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je večeras da je Serhio Aguero posle het-trika u utakmici protiv Aston Vile još veća legenda kluba i da se dugogodišnji naporan rad isplatio.

"On je već bio legenda i sada je taj legendarni status postao još veći. Mislim da je jedan od najneverovatnijih igrača koje sam gledao u ovoj ligi", rekao je Gvardiola, prenose engleski mediji.

Mančester siti je večeras zabeležio ubedljivu pobedu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aston Vile sa 6:1 i učvrstio prvo mesto na tabeli Premijer lige.

S tri postignuta gola Aguero je postao najefikasniji stranac u istoriji engleskog šampionata, a Gvardiola je rekao da je on dosledan i da duži niz godina igra na vrhunskom nivou.

"Čestitali smo mu u svlačionici, jer da biste postigli ovakav uspeh morate godinama raditi dobre stvari. Ovo mu je neverovatan kompliment, on je neverovatna osoba. Ne možete postići toliko golova ili srušiti toliko rekorda, ukoliko niste srećni što ste sa svojim saigračima", kazao je trener "Građana".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola ih juče ponizio usred Birmingema, sada bi da im uzme i vezistu!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020

Siti ima novu metu...Kako prenose engleski mediji, Mančester siti je zainteresovan za vezistu Aston Vile Džeka Griliša..."Građani" su sinoć deklasirali ekipu iz Birmingema i to na "Vila parku" sa 6:1, ali je izgleda odlični vezista ostavio dobar utisak kod Pepa Gvardiole...Griliš ima jako dobru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.