Gvardiola ih juče ponizio usred Birmingema, sada bi da im uzme i vezistu!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola ih juče ponizio usred Birmingema, sada bi da im uzme i vezistu!

Siti ima novu metu.

Kako prenose engleski mediji, Mančester siti je zainteresovan za vezistu Aston Vile Džeka Griliša.

"Građani" su sinoć deklasirali ekipu iz Birmingema i to na "Vila parku" sa 6:1, ali je izgleda odlični vezista ostavio dobar utisak kod Pepa Gvardiole.

Griliš ima jako dobru sezonu u Premijer ligi, interesantan je brojnim klubovima, letos je čak bio na radaru Totenhema, a tokom prvog dela sezone je bio povezivan i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajtedom.

Sada se i Siti po svemu sudeći uključio u trku za njegov potpis, "Građani" ipak ne žele da reaguju u tekućem prelaznom roku, već će Griliša pokušati da dovedu po završetku sezone.

Ofanzivno nastrojeni vezista je ove sezone na 20 nastupa u Premijer ligi upisao šest golova i pet asistencija, postigao je i dva pogotka u Liga kupu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.