Aguero banovao ime kuma, Siti pre Mesija mora da počisti svoje dvorište!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2020, 10:13

Aguero 'banovao' ime kuma, Siti pre Mesija mora da 'počisti' svoje dvorište!

"Građani" naleteli na prepreku u dogovoru sa novim kapitenom.

Čelnici sa "Etihada" marljivo rade na verovatno jednom od istorijskih transfera. Od kada je Mesi potvrdio želju za odlaskom iz Barselone, tim sa "Etihada" je krenuo sa pripremama. Sitiju bi bilo lakše ukoliko se aktivira klauzula Argentinca, to jest da Mesi sezonu pre isteka može napustiti "Nou Kamp" kao slobodan igrač.

Bartomeu i čelnici, ali i La Liga mu to za sada osporavaju, po njima klauzula od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 700 miliona evra se mora isplatiti. Novinar Marselo Bečler navodi da je Siti već angažovao ljude iz marketinga kako bi se prikupilo što više audiovizuelnog materijala - pravi se već baza i arhiva za proslavu Mesijevog dolaska.

Navodno bi Siti hteo da ostane društveno odgovoran u korona dobu, moguće da će Mesi morati da pristane i na umanjenje plate. Argentinčevih 50 miliona evra po sezoni je previše čak i za budžet "građana". Ipak, do navedene sume bi se moglo stići po uspešnom dogovoru oko prava na slike Argentinca.

Sa druge strane Serhio Aguero je imao neprilike tokom svog strimovanja na Twitch platformi. Napadač Sitija i kum Lea Mesija je konstantno bio spamovan od strane gledaoca sa pitanjima oko Mesija da je "Kun" na kraju morao da banuje ime Leo Mesi iz daljeg strimovanja.

Jasno da će ova sapunica potrajati, za to vreme Siti će imati i zadatak produžetka ugovora De Brujnea, koji je od četvrtka postao nelagodniji.

Belgijanac ima saradnju do 2023. godine, novi kapiten Sitija bi trebao da potpiše novi produžetak saradnja vredan 350 hiljada funti nedeljeno. Međutim, agent samog igrača De Koster je uhapšen u četvrtak, i to pošto su Kevin i njegov otac Hervig podneli tužbu protiv Kostera. Slučaj datira još od 2015. godine i selidbe iz Volfsburga, navodno agent nije uključio kompletne troškove u svoj izveštaj.

Takođe De Koster je sve radio preko poreskog raja u Lihtenštajnu, agent je zadužen za poslove oko De Brujnea još od 2004. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar kratko i jasno - Nema nameru da menja Mesija!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2020

Brazilac potvrdio...Nejmar ostaje u Parizu, potvrdio je danas...Iako odavno nije tema u Barseloni, naročito ukoliko Lionel Mesi napusti klub, Nejmar je zatvorio i najmanje spekulacije o nastavku karijere...On je danas rekao da želi da ostane u Pari Sen Žermenu i da naredne sezone osvoji Ligu šampiona..."Ostajem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.