Agent najavio Interovo novo pojačanje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent najavio Interovo novo pojačanje? (foto)

Ipak, pregovori su tek u početnoj fazi.

Možda je Himenez požurio i svog igrača već preselio u redove "Neroazura" ili je u potpunosti siguran da će njegov igrač obući dres Intera iako su pregovori tek počeli?

Poznato je da Inter želi da se pojača u januaru, pominju se brojna imena. Nedavno se pisalo i da bi Marsijal mogao da pređe u ovaj tim, ali izgleda da je agent Eduarda Salvija otkrio sve dileme oko novog igrača koji bi mogao da sleti u Milano? >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Agent ovog dvadesetosmogodišnjeg krilnog napadača je na svom Instagramu postavio stori iz Milana. Postavio je sliku koja ukazuje da se sastao sa čelnicima Intera kako bi razgovarao o mogućem transferu Salvija. Ipak, to nije sve, čak je postavio i video u kome se vidi da Salvio šeta nasmejan ulicama Milana!

Salvio je iz Atletiko Madrida prešao u Benfiku 2011. godine za 13,5 miliona evra. Odigrao je 238 utakmica i postigao 56 golova. Salvio ima ugovor sa Benfikom do 2019. godine, što znači da bi u redove Intera mogao da dođe kao slobodan igrač. Da li bi on bio pravo pojačanje za "Neroazure"?

Augustin Jimenez, agent of Benfica forward Eduardo Salvio, was at Inter headquarters... apparently. Salvio has expiring contract in 2019. pic.twitter.com/cxzCIDwlwc

— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) November 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.