Afrikanac žestoko okrivio Muslina, morao da plati da bi igrao?! Stigao ekspresan odgovor!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afrikanac žestoko okrivio Muslina, morao da plati da bi igrao?! Stigao ekspresan odgovor!

Fudbaler iz Malavija optužio nekadašnjeg selektora Srbije za iznudu.

Isa Kanjenda, fudbaler iz Malavija koji je tokom svoje karijere igrao najbolje u Rostovu odakle je stigao u Lokomotivu, istakao je da je Slavoljub Muslin tražio od njega da plati kako bi igrao.

U pitanju je suma od 2500 dolara.

"Muslin mi je rekao da ako želim da igram moram da platim. U Lokomotivi su u to vreme igrači imali velike plate, ali ja nisam mnogo zarađivao. Odmah sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbio tu ponudu i posle šest meseci sam se vratio u Rostov", rekao je Kanjenda.

Nije ovo prvi put da ovakve optužbe stižu na račun Slavoljuba Muslina, setimo se situacije sa Olegom Samsonovim u Krasnodaru.

Slavoljub Muslin je odgovorio Kanjendi.



"Kada sam bio u Lokomotivi, Kanjenda nije igrao tamo. Nikada ga nisam video u životu, ne znam zašto to govori.

Čak nisam ni znao da je on igrao za Lokomotivu. U Lokomotivi sam zarađivao 100.000 dolara mesečno, zašto bih od bilo koga tražio 2.500 dolara?"
, rekao je Muslin.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALER IZ AFRIKE TEŠKO OPTUŽIO BIVŠEG SELEKTORA ORLOVA: Muslin mi je tražio 2.500 dolara da bih igrao! Evo kako mu je Srbin odgovorio

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019

Bivši fudbaler iz Malavija Iso Kanjenda optužio je srpskog trenera Slavoljuba Muslina da mu je tražio novac kako bi ga uvrstio u tim.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.