Adriano ponovo u problemu

Izvor: B92, 13.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adriano ponovo u problemu



Brazilac Adriano mogao bi da bude suspendovan na godinu dana zbog napada na protivničkog igrača na meču u nedelju između Sao Paula i Santosa. Napadač je u decembru došao na pozajmicu iz Intera da bi pomogao klubu da osvoji Kopa Linbertadores. Zbog udaranja glavom defanzivca Santosa Domingosa na meču koji je njegov tim dobio sa 3:2, preti mu kazna od četiri do 18 meseci. Saslušanje je zakazano za sledeži ponedeljak.

Karijera sjajnog napadača krenula je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nizbrdo posle nastupa na svetskom prvenstvu 2006 u Nemačkoj i problema sa alkoholom. Uprava Intera poslala ga je na lečenje i kada je u decembru trebalo da se vrati u tim oni su ga prosledili u Sao Paulo.

Prve dve sezine u klubu iz Milana igrao je veoma dobro a onda su usledili problemi sa povredama i gubitkom forme.

Ove sezone je svega četiri puta bio u timu i postigao jedan gol.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.