Adriano ponovo u problemu

Izvor: ÈŽ

Utorak, 12.02.2008.

23:47

Default images

Brazilac Adriano mogao bi da bude suspendovan na godinu dana zbog napada na protivničkog igrača na meču u nedelju između Sao Paula i Santosa. Napadač je u decembru došao na pozajmicu iz Intera da bi pomogao klubu da osvoji Kopa Linbertadores. Zbog udaranja glavom defanzivca Santosa Domingosa na meču koji je njegov tim dobio sa 3:2, preti mu kazna od četiri do 18 meseci. Saslušanje je zakazano za sledeži ponedeljak.

Karijera sjajnog napadača krenula je nizbrdo posle nastupa na svetskom prvenstvu 2006 u Nemačkoj i problema sa alkoholom. Uprava Intera poslala ga je na lečenje i kada je u decembru trebalo da se vrati u tim oni su ga prosledili u Sao Paulo.

Prve dve sezine u klubu iz Milana igrao je veoma dobro a onda su usledili problemi sa povredama i gubitkom forme.

Ove sezone je svega četiri puta bio u timu i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: