Adetokumbo srušio Seltikse i naterao ih na hitan sastanak

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adetokumbo srušio Seltikse i naterao ih na hitan sastanak

Boston Seltiksi su, posle poraza od Milvoki Baksa, sazvali hitan sastanak u svlačionici kako bi se pozabavili "gorećim" problemima.

Seltiksi su više od pola sata imali zatvoren sastanak, a novinari su i željno očekivali kako bi i saznali o čemu su pričali.

Irving je priznao da su on i saigrači imali dug razgovor o lošoj partiji protiv Milvokija, ali i generalno slabijim rezultatima od očekivanog.

"Mislim da svi vide da imamo dosta nekonstantnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u igri i da je došlo vreme da se time pozabavimo. Mislim da moramo da verujemo jedni drugima, da imamo poverenje na terenu. Bilo je tu neke sebične igre na terenu...", kazao je Irving.

Američki plejmejker veruje da Seltiksi imaju talentovane pojedince, ali da su bolji kada sarađuju i igraju timski.

"Imamo neke veoma talentovane igrače, ali bolji smo kada smo nesebični. Na primer, ako je preostalo malo vremena za napad, tada bi trebalo da igramo izolaciju i šutiramo, a ne kada na satu ima još 16 ili 17 sekundi, a mi šutiramo neke fejdavejeve", jasan je Kajri.

Milvoki je slavio u TD Gardenu sa 120:107, a najzapaženiji pojedinac bio je Grk Janis Adetokumbo sa 30 poena, osam skokova i pet asistencija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.