Abramovič gubi strpljenje, 250 miliona i ništa! Mesec odluke za Lamparda, naslednik već spreman?

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 09:34

Abramovič gubi strpljenje, 250 miliona i ništa! Mesec odluke za Lamparda, naslednik već spreman?

Uprava kluba nezadovoljna startom sezone

Čelsi se od starta sezone nalazi u promenjivoj formi, tehnički jedini poraz "plavaca" u 90 minuta bio je na meču sa aktuelnim šampionom Liverpulom, ali kiksevi protiv Sautemptona i VBA su upalili "lampice" u upravi kluba.

Tako se sve češće spominje da Roman Abramovič gubi strpljenje sa Frenkom Lampardom koji bi uskoro mogao da bude smenjen ukoliko Čelsi ne započne seriju pobeda.

To će biti vraški teško pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih do kraja meseca čekaju tri gostovanja u Premijer ligi i Ligi šampiona (Mančester junajted, Krasnodar i Barnli), dok će u okviru evropskog takmičenja kod kuće dočekati neugodnu Sevilju.

Prvi čovek je nezadovoljan zbog izostanka rezultata i pored ogromnih ulaganja ovog leta, Lampardu je ispunjena praktično svaka želja, zato i javnost licitira sa imenom potencijalnih naslednika.

Kao prvo rešenje nameće se Maks Alegri.

Bivši trener Juventusa je bez posla od maja prošle godine, govorilo se da bi mogao da preuzme neki od timova u Premijer ligi, konkretno Arsenal i Mančester junajted.

Italijan je zato i krenuo na kurs usavršavanja engleskog jezika, jasno je da "merka" priliku na Ostrvu, a u kontekstu Čelsija se takođe spominjao i ranije kada su odlazili Mauricio Sari i Antonio Konte.

Jasno je da Alegri u ovom trenutku može da bira kada je u pitanju naredni potez, učvrstio je dominaciju Juventusa koji nakon njega ne deluje tako sigurno.

Abramovič je poznat kao čovek koji se ne libi da promeni šefa struke, čak i kada osvoji trofej, međutim Lampard je jedna od najvećih klupskih legendi, pa bi njegova smena u ovom trenutku ipak bila iznenađenje.

Čelsi se nakon pet odigranih kola u Premijer ligi nalazi na osmom mestu, daleko od ambicija tima u koji je ovog leta uloženo skoro 250.000.000 evra...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Azar će pauzirati duže nego što se očekivalo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020

Belgijanac neće na teren makar još mesec dana..Bio je 7. avgust kada je Eden Azar odigrao poslednji meč u dresu Real Madrida. Protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona. Od tada Belgijanca nema na terenu. I neće ga biti još makar mesec dana...Madridska Marka javlja danas da će Azar produžiti bolovanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.