Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 18:52

Azar će pauzirati duže nego što se očekivalo

Belgijanac neće na teren makar još mesec dana

Bio je 7. avgust kada je Eden Azar odigrao poslednji meč u dresu Real Madrida. Protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona. Od tada Belgijanca nema na terenu. I neće ga biti još makar mesec dana.

Madridska Marka javlja danas da će Azar produžiti bolovanje makar do kraja sledeće reprezentativne pauze koja traje do 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novembra što znači da će napraviti pauzu dužu od tri meseca.

Najskuplje pojačanje u istoriji Real Madrida nikako da se sastavi otkako je pre godinu i kusur dana došao iz Čelsija u transferu teškom 115.000.000 evra koji sa bonusima može da bude još i skuplji. Ali kako je Azar krenuo, teško da će se ti bonusi ostvariti s obzirom da ne igra.

U prošloj sezoni je Belgijanac zbog raznih povreda, propustio čak 25 mečeva Reala u svim takmičenjima. Odigrao ih je 22 i dao jedan gol uz sedam asistencija. Daleko ispod onoga što su u Madridu očekivali. Na česte povrede se nakalemio problem sa viškom kilograma pa je Zidan retko kada mogao da računa na Azara u pravom izdanju.

“Pauza je duža nego što smo očekivali”, izjavio je Zidan uoči meča u Ligi šampiona protiv Šahtjora.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naizgled naivna povreda u desnoj nozi se pretvorila u ozbiljne komplilakcije za Realovu zvezdu. Sve je počelo od udarca koji mu je zadao zemljak Toma Menije u meču Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena prošle jeseni. Mučio ga je zglob, pa cevanica, a od ove jeseni i mišićna povreda iste noge.

Očekivalo se da Azar oporavi do do narednog vikensa i El klasika protiv Barselone, ali od toga nema ništa. U Realu ne žele ni najmanji rizik već su produžili Azaru proces oporavka kako bi se potpuno oporavio i vratio poljuljano samopouzdanje.

.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.