Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 10:11

AZIJA: Visok let Nemanje Vidića i Sičuana, igra se i u Južnoj Koreji i Singapuru

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

ČANGAN – VUHAN TRI TAUNS, 11.30

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne dolazi u dobrom trenutku medusobni duel ni za jedne, ni za druge. Oba tima su u prošlom kolu poražena, pa sada moraju da se vade. Vuhan ima jedan od najboljih napada u drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ligi Kine, ali su golgeteri malo posustali. Čanganu će najveća opasnost pretiti od Brazilca Ademilsona i Nigerijca Ogbua, koji su zbirno postigli 11 od 26 golova Vuhana. Sa druge strane, nigerijski napadač Onuegbu i kamerunski Tamba dali su skoro polovinu Čanganovih golova (osam od 18).

SINĐAN TJANŠAN – ČENGDU, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sinđan je uz Peking Tehnolodži najslabiji tim drugog ranga. Osvojio je samo pet bodova iz 12 utakmica. Čengdu bi trebalo da ima lak zadatak. Tim koji se broji za promociju ne bi smeo da ima problem na ovakvom gostovanju. Ne razmišljaju u Čengduu o prosipanju bodova, a i zašto bi kada je Čengdu lomio i jače rivale, i ima četiri trijumfa u nizu… Liju Rufan i Naldinjo „smrt“ su za čuvare, teško će ih preživeti Sinđan.

SIČUAN – NANĐIN SITI, 14.00

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nemanja Vidić i Sičuan idu uzlaznom putanjom. Srbin je u dva navrata ove sezone tresao mrežu rivala, a Sičuan je u naletu. Dugo je neporažen, ali ne uspeva u kontinuitetu da pobeđuje, već se prepliću pobede i remiji. Nanđin je neposredno pred sudar sa Sičuanom savladao Vuhan, pa u dobrom raspoloženju ide na gostovanje.

SUVON – INČON, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nalaze se Suvon i Inčon na prelazu iz gornjeg u donji dom. Suvon obitava u gornjoj polovini, a Inčon mu je sledbenik i prvi tim ispod crte. Njihov okršaj mogao bi da dovede do rotacije i tumbanja na tabeli, ali čak i ako to ne pođe za rukom Inčonu danas, mogao bi da preskoči Suvon kada odradi zaostalu utakmicu. Inčon je u prošlom kolu nadigrao Seul, dok je Suvon izgubio od Suvon Sitija. Prethodnih šest puta kada su delili megdan došlo je 0-2 golova.

ALBIREKS NIGATA – LAJON SITI, 13.45

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Albireks i Lajon Siti biju bitku za titulu u Singapuru, a prvo mesto će im pored šampionskog zvanja doneti i prohodnost u Ligu šampiona Azije. Ulog je ogroman, a 12. kolo i njihov međusobni duel mogao bi biti presudan. Albireks je jedini tim bez poraza, drži prvo mesto, ali ima samo bod više od Lajon Sitija i liderska pozicija mu je ugrožena. Tradicija je na strani Albireksa, pošto od Lajona u ligi nije pretrpeo poraz na poslednjih 10 utakmica. Taj poslednji datira iz 2017. godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Pohang muči Paločevića, derbi Guangdžoua i zanimljiv meč u Jordanu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 09:22

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..POHANG – SEUL, 12.00..(Fudbal, Južna Koreja 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Provukao se Pohang do osmine finala Lige šampiona zahvaljujući jednom golu više koji je dao u odnosu na Kiči, pa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.