Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 09:22

AZIJA: Pohang muči Paločevića, derbi Guangdžoua i zanimljiv meč u Jordanu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

POHANG – SEUL, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Provukao se Pohang do osmine finala Lige šampiona zahvaljujući jednom golu više koji je dao u odnosu na Kiči, pa je kao jedan od šest najboljih drugoplasiranih timova prošao dalje. Sada mora da se vrati na domaće prvenstvo, gde ga posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve nedelje odmaranja čeka megdan sa Seulom. Reč je o najslabijem timu u K-ligi, koji je osvojio samo 17 poena iz 18 kola. Ekipa Aleksandra Paločevića nije savladala Pohang na poslednja tri susreta. Računajući sva takmičenja, Seul nema pobedu na poslednjih 13 mečeva. Samo je pet puta u tom periodu remizirao.

ŠANDONG – ČONGĆING, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedini neporaženi tim grupe A igra protiv jedne od najslabijih ekipa. Šandong posle sedam kola ima četiri pobede i tri remija, dok je Čongćing slavio samo jednom i osvojio je svega četiri poena. Ove godine su igrali već jednom, u aprilu je Šandong slavio sa 2:0. Ekipa za koju igra Maruan Felaini nije doživela poraz od 6. novembra, odnosno na poslednjih 13 utakmica u svim takmičenjima. Zanimljivo, taj poraz mu je naneo upravo Čongćing, sa 4:3.

ŠENŽEN – HENAN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šenženu je prijala pauza u prvenstvu, po povratku na teren je pobedio na oba meča. Uspeo je da se izdvoji na tabeli grupe A, zajedno sa Šandongom i Guangdžouom. Sada mu je rival Henan, koji već ima sedam poena manje od Šenžena. U prvom duelu ova dva tima ove godine Šenžen je savladao sa 2:1. Henan nije izgubio u poslednja tri kola. U prošlom je odigrao sa Guangdžou Sitijem 1:1. Imao je doduše sreće, Giljerme je u finišu propustio prliku da sa bele tačke donese pobedu Građanima.

GUANGDŽOU SITI – GUANGDŽOU, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gradski derbi, a i igra se u Guangdžou. Onaj trofejniji, koji se do ove sezone zvao po sponzoru Evergrande, trenutno je drugoplasirani na tabeli, sa četiri više od gradskog rivala. U prvom njihovom susretu ove sezone bilo je 2:2, a tada je bivši Evergrande spasao bod u 86. minutu. Sada je ipak u mnogo boljoj formi, pobedio je na dva uzastopna meča, a u prošlom kolu je deklasirao Ćingdao sa 6:0. Od Guangdžou Sitija nije izgubio na takmičarskoj utakmici od 2018. godine.

AL RAMTA – AL DŽAZIRA, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Ramta će se boriti za titulu, a ima priliku da na pola šampionata preuzme lidersku poziciju, ako trijumfuje danas, a potom Al Vehdat ne savlada kao gost Akabu. Razlika između ta dva tima je dva poena, a razdvaja ih Al Salt, koji je odigrao jedan meč više. Al Džazira ove godine igra veoma slabo, u poslednjih pet kola je ostvarila dve pobede i doživela čak tri poraza, tako da je mala šansa da uhvati priključak za vodećim timovima. Prošle sezone je na oba duela savladala Al Ramtu identičnim rezultatom, sa po 1:0.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.