Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 23:38

AZIJA: Persepolis već odradio pola posla, Ćavijev Al Sad ponovo podbacio

Kedah zapao u krizu, Albireks se "iživljavao" nad Pagarom

GVANDŽU – POHANG 0:1

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Pohang se trijumfom na gostovanju Gvandžuu preselio u gornji deo tabele i ujedno odvojio na četiri boda prednosti u odnosu na današnjeg domaćina. Stilersima je drugu uzastopnu u prvenstvu doneo Tašči preciznim udarcem sa bele tačke na isteku sat vremena igre.

TANJONG PAGAR – ALBIREKS NIGATA 0:6

(Fudbal, Singapur >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1)

Albireks ni posle sedam utakmica nema poraz u prvenstvu, mada remi nije ni bio opcija aktuelnog šampiona na gostovanju Tanjongu. Umesto toga, lider tamošnjeg prvenstva upisao je najubedljiviju pobedu u sezoni, a posebno inspirisan bio je Tsuboi, strelac sva tri pogotka u prvom poluvremenu.

PERAK – KEDAH 1:1

(Fudbal, Malezija 1)

Kedah očigledno drma kriza. U prethodnom kolu je porazom prekinuo seriju od četiri trijumfa, a u ovom je remizirao sa jednim od slabijih timova prvenstva. Štaviše, bio je Perak na dobrom putu da osvoji sva tri boda, pošto je poveo na isteku sat vremena igre, ali je gost uspeo da stigne do boda pogotkom u 79. minutu.

AL RAJAN – PERSEPOLIS 1:3

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Persepolis je već odradio pola posla u Grupi E Azijske Lige šampiona. Iranski velikan je u drugom kolu na gostovanju posle preokreta savladao Al Rajan, pa već sada ima četiri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca. Tim iz Katara je poveo u 19. minutu preko Alhandramija, ali je Persepolis apsolutnom dominacijom u nastavku (17:1 odnos u udarcima u drugom poluvremenu), postigao tri gola za svega desetak minuta i meč rutinski priveo kraju.

AL NASR – AL SAD 3:1

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Al Sad je dospeo u nezgodnu situaciju. Posle remija u prvoj rundi, jedan od favorita za osvajanje azijske Lige šampiona, koji sa klupe predvodi legendarni fudbaler Barselone Ćavi Ernandez, poražen je u drugom kolu od Al Nasr i trenutno zauzima poslednje mesto u Grupi D. Domaćin je poveo u finišu prvog dela sa bele tačke, da bi gost na isteku sat vremena igre odgovorio preko Santija Kazorle. Međutim, Al Nasr je u 79. minutu ponovo stekao prednost, ali je ovog puta izostao odgovor katarskog tima. Umesto toga, domaćin je u četvrtom minutu nadoknade potvrdio trijumf golom Al Ganama.

TRAKTOR SAZI – AL ŠARDŽAN 0:0

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Al Sardžan je i na drugoj utakmici u grupnoj fazi uspeo da sačuva mrežu, pa trenutno drži lidersku poziciju u Grupi B sa četiri boda. Traktor je po drugi put remizirao, ali ovog puta nije bio golgeterski raspoložen kao u prethodnom kolu, kada je postigao tri gola protiv Pakatora.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.