Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 09:21

AZIJA: Liga šampiona, finiš u Bahreinu i borbe za AFC kup u Maleziji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

HEBEI - VUHAN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hebei i Vuhan igraju danas meč 1. kola Superlige Kine. U minuloj kampanji samo su četiri ekipe primile više golova od Hebeija, uprkos tome što je završio na četvrtom mestu u Grupi B. Gotovo prirodno, ispao je u četvrtfinalu pošto je primio osam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golova u dvomeču sa Šandungom. U ovoj sezoni Hebei se nada boljem učinku, a na startu ga očekuje sudar sa Vuhanom, koja je postigao i primio 16 golova lani, zauzevši peto mesto u Grupi B, pre pobede u plej-ofu za 15. mesto. S obzirom na učinke obe ekipe u prošloj sezoni, biće golova.

ŠANGAJ ŠENHUA - PEKING GUAN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kampanja Šangaj Šenhue 2020. završena je pobedom u plej-ofu za 7. mesto posle četvrtfinalnog poraza od Šangaj Porta, u to vreme poznatog kao Šangaj SIPG. Šenhua je uspela da postigne i primi više od gola po meču. U okviru 1. runde nove sezone u prventvu Kine danas odmerava snage sa Peking Guanom, koji je prošle sezone bio najefikasniji tim šampionat u ligaškoj fazi sa 36 golova posle 14 utakmica. Na kraju je zauzeo 3. mesto, a sa Slavenom Bilićem na kormilu očekuje se bolje ostvarenje.

KEDAH - KUALA LUMPUR SITI, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sedmostruki uzastopni prvak Malezije pokazao je da nema nameru da se skloni sa trona, pa je već u ranoj fazi stekao pet bodova više od najbližeg pratioca. Džohor ne da mesto u AFC Ligi šampiona, a bitka za AFC kup će biti uzvudljiva. Najmanje pet ekipa figurira za dva mesta, među njima i Kedah, koji je trećeplasiran. Danas dočekuje Kuala Lumpur Siti, koji je pet stepenika iza njega. Na šest poslednjih dvoboja uvek je pobeđivao domaćin i konstanto je viđeno najmanje tri gola, a u dva navrata i sedam.

AL RAJAN - AL VAHDA, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Rajan je jedno od većih neprijatnih iznenađenja dosadašnjeg toka Azijske Lige šampiona. Bez pobede je posle tri runde grupne faze, sa samo jednim osvojenim bodom. Posmatrajući sva takmičenja nije slavio na sedam poslednjih duela, na kojima je u pet navrata poražen. Jedan od neuspeha zabeležio je i protiv Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pre tri dana, a sada će ponovo da odmeri snage sa njom. Al Vahda je drugoplasirana u Grupi E sa četiri boda i ukoliko ostane neporažena ima velike šanse da potencijalno obezbedi plasman u narednu fazu.

AL VIHDAT - AL SAD, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Vihdat je autsajder Grupe D Azijske Lige šampiona, ali je i kao takav uspeo da otkine bod Al Nasru. Sa Al Sadom nije imao šanse, jer ga je tim iz Dohe isprašio pre tri dana 3:1, a večeras bi mogao i jednom nogom da se nađe u narednoj fazi. Prvak Katara je imao problema na startu takmičenja posle remija sa Fuladom i poraza od Al Nasra, i baš zato su mu okršaji sa jordanskim sastavom ključni u borbi za mesto u završnoj rundi.

GOA - PERSEPOLIS, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Persepolis sigurnim koracima grabi ka mestu u nokaut fazu Azijske Lige šampiona. Posle tri kola grupne faze je lider sa maksimalne tri pobede, pa već večeras ima priliku da skoro izvesno osigura narednu rundu, ali mora da pobedi Gou, koju je pre tri dana porazio 2:1. Iranski velikan je neporažen na ukupno 15 poslednjih okršaja, dok je indijska Goa bez slavlja na prethodnih šest.

IST RIFA - MALKIJA, 21.00

(Fudbal, Bahrein 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kraj prvenstva Bahreina samo što nije. Do kraja su preostale još tri runde, a prednost Al Rife od sedam bodova ispred Ist Rife je skoro nedostižna. Svaki potencijalni kiks Ist Rife večeras protiv Malkije mogao bi da označi feštu u taboru lidera, a domaćina ne očekuje lagan posao. Gost se bori za opstanak. Trenutno je na mestu koje vodi u baraž za opstanak, a ima dva boda više u odnosu na fenjeraša Busalten. Ist Rifa je u seriji od četiri pobede, dok je Malkija na tri protekla meča u prvenstvu osvojila dva boda.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Al-Hilal želi da pokaže ko je gazda grupe, Kašima i Kobe najavljuju goleadu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021, 07:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu....AL AHLI DUBAI – AGMK, 21.00..(Fudbal, Azijska Liga šampiona)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Sastav iz Ujedinjenih Arapskih Emirata bio je u seriji od 22 utakmice bez poraza dok nije došlo vreme...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.