Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021, 07:01

AZIJA: Al-Hilal želi da pokaže ko je gazda grupe, Kašima i Kobe najavljuju goleadu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

AL AHLI DUBAI – AGMK, 21.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sastav iz Ujedinjenih Arapskih Emirata bio je u seriji od 22 utakmice bez poraza dok nije došlo vreme da se podeli megdan sa rivalima koji izlaze iz državnih okvira. Grupnu fazu Lige šampiona otvorio je remijem, ali su usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva poraza, poslednji upravo od AGMK-a kojem je dobrim delom kumovao nekadašnji igrač Radnika i Javora Jovan Đokić, jednim od dva gola. Ukoliko Al-Ahli ne bude trijumfovao šanse za izlazak iz grupe poprilično će se pogoršati. AGMK je za sada jedini tim koji je odoleo prvom favoritu grupe Al-Hilalu, tako da su njegove ambicije jasne.

IŠTIKLOL DUŠANBE – AL HILAL, 21.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ozbiljno je lider prvenstva Saudijske Arabije pre tri dana nadigrao ekipu iz Tadžikistana i zasluženo slavio 3:1. Pogodaka je moglo da bude i više budući da su fudbaleri Al Hilala u 16 navrata šutirali ka golu rivala, a polovina udaraca išla je u okvir. Trijumf bi gostima praktično obezbedio plasman u narednu fazu, što im je izuzetno bitno jer ih očekuje neizvesna završnica u domaćem šampionatu.

AL-HID – AL-RIFA, 19.00

(Fudbal, Bahrein 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al-Hid je u sigurnoj zoni, ne preti mu opasnost od borbe za opstanak, ali je borba za sam vrh tabele nemoguća misija. Čak i da trijumfuje nad favorizovanom Al-Rifom, kaskao bi za njom 14 bodova i više bi usrećio Ist Rifu koja jedina ima šanse da je stigne. Posle tri vezana poraza, domaćin je konačno upisao tri boda protiv Al Muharaka i napravio lepu uvertiru za okršaj sa liderom. Al-Rifa je prethodno remizirala sa Busaitenom, ali pre toga spojila dve pobede rezultatom 2:0. Poslednja dva međusobna susreta pripala su Al-Rifi (1:0, 4:0).

KAŠIMA – VISEL KOBE, 10.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kavasaki i Nagoja su se izdvojili na vrhu tabele, ali Kobe merka treću poziciju koja garantuje kvalifikacije za Azijsku Ligu šampiona. U prvih deset prvenstvenih mečeva samo je jednom poražen uz pet pobeda i četiri remija. Kašima kuburi sa realizacijom što se vidi kroz samo 11 pogodaka na deset mečeva. Istina, ni Kobe nije ubedljiviji sa 14 postignutih golova uz jednu utakmicu više. Možda će upravo jedni druge napadački inspirisati kao što su to čini prethodnih godina. Četiri od minulih šest međusobnih okršaja sadržali su bar četiri gola.

GANGVON – ĐONBUK, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Đonbuk je lider šampionata Južne Koreje i za sada jedini neporaženi tim. Poslednji put je na domaćoj sceni ostao bez bodova pre 16 utakmica, računajući i završnicu prošle sezone. Brojke od 23 postignuta, odnosno sedam primljenih golova na prvih 11 utakmica čine ga istovremeno najboljim napadom i najčvršćom defanzivom lige. Ratnici gostuju Gangvonu, jednom od timova koji su najmanje pokazali od starta prvenstva i koji je u mini seriji od dva poraza. Poslednji međusobni meč pripao je Đonbuku 2:1, ali je Gangvon u 2020. godini bio nezgodan rival i oba puta slavio.

ORDABASI – KAJSAR, 13.00

(Fudbal, Kazahstan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sa Ordabasijem nikada nije dosadno. Pogledajte samo poslednja tri susreta. Osam golova u remiju sa Aktobeom, po jedan na obe strane u sudijskoj nadoknadi, zatim šamar koji mu je lupila Astana sa 4:1, ali je potom bes iskalio na Žetisuu i spakovao mu četiri lopte u mrežu. Tipovanje na goleadu prosto mami, ali bi u obzir trebalo uzeti činjenicu da se Ordabasi poslednjih godina užasno muči sa Kajsarom – odigrali su devet utakmica, Kajsar je slavio pet puta uz četiri nerešena ishoda.

DŽOHOR – TERENGANU, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

Kakav bilans ima Džohor

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

na poslednja četiri meča, Terenganu bi mogao da se uplaši, iako ni njemu ne ide lose. Lider elitnog fudbalskog ranga u Maleziji vezao je četiri pobede, ali dostignuće postaje impresivnije kada se u računicu ubaci 12 postignutih i samo jedan primljen gol. Džohor je neporažen na prethodne 33 utakmice u domaćim takmičenjima (27 pobeda, šest remija), pa je pred Teranganuom pakleno težak zadatak da pokuša da zaostatak za liderom od pet, istopi na svega dva boda. Poslednja tri međusobna okršaja pripala su Džohoru, dva puta po 1:0, a između dva minimalca 4:1.

AL AHLI (S. Arabija) – AL ŠORTA, 19.45

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Činjenicu da ne može da se sastavi u domaćem prvenstvu u kojem je vezao šest poraza, Al Ahli pokušava da izvuče koliko toliko solidnim rezultatima na kontinentalnoj sceni. Posle tri runde ima četiri boda, a pre samo dva dana rutinski je preslišao Al Šortu 3:0. Reč je o najslabijem timu u grupi koji nakon tri utakmice ima osam primljenih golova, dok nijednom nije uspeo da zatrese mrežu protivnika. Klub iz Iraka je poražen pet puta u minulih šest mečeva, pa retko ko sumnja da će tim iz Džede propustiti priliku da upiše novi trijumf i ozbiljnije se umeša u borbu za nokaut fazu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.