Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 07:08

AZIJA: Igra se u Kuvajtu, Jordanu i Bahreinu, u Kini četvrtfinale košarkaškog plej-ofa

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

DŽEJANG G. B. - KINGDAO, 13.35

(Košarka, Kina – plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U toku je završnica košarkaškog prvenstva u Kini. Džajang u četrtfinalu dočekuje na svom terenu Kingdao u četvrtfinalu plej-ofa. Gosti su vezali devet uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobeda, dok je domaćin dobio tri od poslednje četiri utakmice. Tradicija poslednjih godina je na strani Džejanga koji je dobio četiri od pet prethodnih meečva. U poslednjem odmeravanju snaga Kingdao je pobedio današnjeg rivala sa 110:103 pre nešto manje od tri meseca.

AL ITIFAG MAGABA – AL HALA, 20.30

(Fudbal, Bahrein 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ova dva tima se bore za jedno od prva dva mesta kojem vode u najbolju ligu Bahreina. Al Hala ima dva boda više od današnjeg rivala, a stiže u goste Al Itifagu posle četiri pobede u nizu. Domaćin ovog duela Al Itifag Magaba ima najboju odbranu u ligi. Primio je samo devet golova na 14 utakmica.

BAHREIN KLUB – TADAMUN BURI, 20.30

(Fudbal, Bahrein 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bahrein Klub je trenutno na sedmom mestu druge lige ove bogate azijske zemlje, a danas ne bi trebalo da ima težak zadatak jer mu u goste stiže najslabiji tim u prvenstvu Al Tadamun koji ima samo četiri boda. Čak 12 puta je poražen na 14 mečeva. Bahrein Klub je sakupio 10 bodova u poslednja četiri kola.

KALALI – SITRA, 20.30

(Fudbal, Bahrein 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kalali je na pretposlednjem mestu u drugoligaškoj konkurenciji u Bahreinu. Vezao je čak pet poraza. Sitra je na šestoj poziciji, a nalazi se u lošoj je formi. Bez pobede je već četiri kola.

KAJTAN – AL FEHAHEL, 21.00

(Fudba, Kuvajt 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi začelja. Kajtan je poslednji u Kuvajtu, ima samo šest bodova na 10 utakmica, dok Al Fehahel im isto toliko uz nešto bolju gol-razliku. Kajtan je prošle nedelje pobedio i najavio bolje dane u nastavku šampionata. Gosti imaju samo bod u prethodnih pet kola. Poslednja dva meča Al Fehahel je rešio u svoju korist protiv današnjeg rivala na svom terenu. Bilo je 3:1 i 3:0.

AL BUKAA – AL FALSALI, 21.30

(Fudbal, Jordan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin će odigrati prvi meč u sezoni, dok je Al Falsali prošle nedelje remizirao 2:2 u gostima sa Sahabom. U poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima slavio je Al Falsali sa 3:0. Gosti imaju četiri vezane pobede protiv Al Bukaa. Na tri od prethodna četiri duela bilo je tri ili više pogodaka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.