Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 00:04

AZIJA: Gomis napravio razliku, Đia Lai pouzdan tip

Evo rezultata nekih od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

ĐIA LAI - HANOJ 1:0 (1:0)

(Fudbal, Vijetnam 1)

Ovaj meč pripao je domaćinu zahvaljujući samo jednom pogotku. On je pao u 34. minutu kada je Luon Ksuan bio precizan. Tada je Đia Lai došao do prednosti i nije je ispuštao. Gledajući tabelu ovo nije iznenađenje pa imajte na umu ovaj tim kada sledeći put u listi naiđete na Vijetnam.

LAJON SITI - BALESTIR >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << KALSA 4:1 (2:1)

(Fudbal, Singapur 1)

Lajon Siti je odradio ubedljivo posao na ovoj utakmici i to tako što je došao do dva brza gola. Prvo je Kvak bio precizan u 6. minutu, a potom i Sulejman u 18. minutu utakmice. Balestir je smanjio u 26. minutu golom Krajčeka, da bi Lajon Siti u nastavku dao još dva gola preko Plazibata u 47. i Akbara u 51. minutu.

SINKJANG - ŠANDONG 101:105

(Košarka, Kina - plej-of)

Ako ste igrali dvojku onda zadovoljno trljate ruke. Šandong je ubacio čak 105 poena na ovoj utakmici i tako ga dobio u svoju korist. Odličujuća je bila poslednja deonica u kojoj je gostujući sastav napravio razliku od šest poena i uspeo da prelomi utakmicu.

PETALING DŽAJA - PENAN 1:1 (1:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Delovalo je da će Petaling do pobede jer je u 39. minutu poveo posle gola Ruventirana. To je nezgodan momenat da se primi gol, a Penan je ipak uspeo uspešno da odreaguje i da postigne gol već na startu drugog poluvremena kada je strelac bio Kasagrande u 48. minutu. I tako je ostalo do kraja meča.

AGMK - ISTIKLOL DUŠANBE 2:3 (0:1)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Dušanbe je poveo autogolom Đokića u nadoknadi vremena prvog poluvremena i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Potom je došlo do vatrometa golova u nastavku utakmice, a na kraju se uz dva gola preko Džalilova i Rahimova Dušanbe našao kao pobednik ovog uzbudljivog susreta.

AL AHLI DUBAI - AL HILAL 0:2 (0:2)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Al Hilal u svojim redovima ima igrače kao što je na primer Bafetimbi Gomis, a snažni napadač ponovo je napravio razliku. Na gostovanju Al Ahliju postigao je prvi gol u 14. minutu, da bi Kariljo u 28. minutu povisio na 2:0 i tu stavio tačku na nadanja domaćina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.