Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 22:17

AZIJA: Felaini čuva Šandong na vrhu, Guangdžou ga prati u stopu

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

NANTONG – DŽEĐANG 1:1 (0:1)

(Fudbal, Kina 2)

Mogao je Džeđang da veže i petu pobedu u prvenstvu, imao je prednost od 34. minuta protiv Nantonga, ali ju je ispustio u samom finišu meča, u 90. minutu. Brži od sudijskog zvižduka bio je Ruan da Silva i prekinuo trijumfalni niz rivala.

ŠANDUNG – ŠENŽEN 4:2 (4:2)

(Fudbal, Kina 1)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Goleada u derbiju 12. runde Grupe A kineskog prvenstva. U duelu Šandonga i Šenžena, slavio je domaćin i zadržao lidersku poziciju u grupi. Posebno raspucan bio je Felaini, koji je sa dva gola trasirao svom timu put ka pobedi. Zanimljivo, svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu.

BANGLADEŠ POLIS – MOHAMEDAN DAKA 1:1 (0:1)

(Fudbal, Bangladeš 1)

Remi timova iz sredine tabele. Poveo je Mohamedan sredinom prvog poluvremena, međutim, Bangladeš Polis se nije prevadao i na kraju stigao do izjednačenja, produživši niz bez poraza na četiri utakmice.

GUANGDŽOU FC – HENAN 2:0 (0:0)

(Fudbal, Kina 1)

Nastavlja Guangdžou poteru za Šandungom. Drugoplasirani tim grupe A lako je savladao Henan na svom terenu i ostao na tri boda zaostatka za liderom. Domaćin je do trijumfa stigao golovima u drugom poluvremenu, u 55. minutu preko Alana, u 73. preko Aloisija.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.