Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 11:23

AZIJA: Derbi Šangaja, Andižan u "kanalu", Al Fajsali beži od opasne zone

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

TJENĐIN TAJGER - HEBEI, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tjenđin Tajgers dočekuju sudar sa Hebeijem posle dva meča bez pobede i vrlo lošeg početka sezone u pogledu performansi. Domaći poraz od Šangaj Porta od 6:1 i nerešen rezultat bez golova protiv Čangčuena nagovestili su da Tigrove čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teška kampanja. Rival Hebei je u uvodna dva susreta sakupio četiri boda, a slavio je i na tri poslednja međusobna okršaja sa Tjenđinom.

ŠANGAJ ŠENHUA - ŠANGAJ PORT, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi Šangaja. Šenhua i Port do sada su ostavili najbolji utisak u novoj sezoni kineske Superlige, pošto su posle dve runde bili više nego ubedljivi. Šenhua je bila bolja od Peking Guana 2:1 i potom Vuhana 3:1, dok je Port bio još ubedljiviji prevashodno pošto je deklasirao Tjenđin sa 6:1, da bi potom bacio na kolena Peking Guan 3:1. Šangaj Port je neporažen na sedam poslenždnjih dvoboja sa Šenhuom.

ANDIŽAN - KOKAND, 14.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jednomesečna pauza u šampionatu Uzbekistana iskorišćena je da se odigraju tri utakmice Kupa, pa timovi nisu van takmičarske forme. Ipak, Andižan je u očajnoj seriji rezultata, jer nije slavio na šest poslednjih duela na svim frontovima. Danas dočekuje Kokand, koji je tek u prošloj rundi doživeo prvi neuspeh u šampionatu. Gost je stacioniran na petom mestu, a Andižan je 12. sa samo četiri boda iz pet susreta. Kokand je neporažen na devet proteklih međusobnih duela sa Andižanom.

PATALING - PERAK, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi deo šampionata Malezije je završen i već postoje određene konture. Četiri sastava su se izdvojila u vrhu i istakla kandidaturu za najviši plasman, a jasno je i da će UiTM teško da sačuva status prvoligaša. U borbi za opstanak je najmanje pet ekipa, a među njima su Pataling i Perak, koji se sastaju u sklopu 12. kola. Pataling igra promenljivo, ali je Perak u očajnmom stanju. Slavio je samo jednom na devet prethodnih mečeva, na poslednja četiri je sakupio tek bod i jedino može da se uzda u tradiciju protiv Patalinga, jer nikada na četiri dvoboja sa njim nije poražen.

AL NASR - AL FAJSALI, 20.40

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Nasr je blistao tokom aprila u Azijskoj Ligi šampiona, a iduće sezone će teško učestvovati u njoj. Jedini put do elite je ako je bude osvojio, pošto je u prvenstvu Saudijske Arabije daleko od treće pozicije. Zaostaje 10 bodova u finišu sezone, a jaz bi mogao da smanji večeras u duelu sa Al Fajsalijem. Ipak, ni gost nije bez motiva, jer je pet bodova ispred zone ugroženih i svaki bod mu je dragocen. U prošloj rundi je prekinuo višenedeljni post i nagovestio da nema nameru da ispadne iz lige.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Neizvesno u Kini, u Hong Kongu sve poznato, aktivni i Vijetnamci

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 09:02

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..SUDŽOU ĐINFU – ŠENJANG URBAN – 9.30..(Fudbal, Kina 2)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Posle tri i po godine snage će u takmičarskoj utakmici da odmere Sudžou Đinfu i Šenjang Urban. Reč...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.