Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 08:57

AZIJA: Derbi Rijada, Rašović i Stojković udaraju na kralja remija, igra se i u Emiratima i Indoneziji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

PERSIK KEDIRI – PSM, 10.15

(Fudbal, Indonezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je kreno novi šampionat Indonezije sa četiri boda iz tri kola. PSM je bez poraza u prve tri utakmice (pobeda i dva remija). Gosti su startovali sa dva remija, ali su prošle nedelje dobili Persebaju sa 3:1. PSM je na sva tri meča postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << makar po gol.

BARITO PUTERA – PS TURA, 13.15

(Fudbal, Indonezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Barito Putera je bez trijumfa posle prve tri kola, sa samo dva osvojena boda. PS Tura je takođe slabo počela novo prvenstvo Indonezije, sakupila je samo dva boda. Na dve od tri poslednje utakmice ovih rivala dolazilo je četiri ili više pogodaka. Pre skoro dve godine Barito je u gostima dobio današnjeg rivala sa 1:0.

AL ITIHAD KALBA – AL VASL, 16.45

(Fudbal, UAE 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Itihad Kalba je bez trijumfa posle četiri kola elitne lige Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Vasl ima pet bodova, sa samo jednim porazom. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova gledali smo goleadu sa čak osam pogodaka (4:4). Al Vasl nije poražen od tima iz Kalbe na tri prethodne utakmice (dva trijumfa i remi).

AL NASR – AL BATIN, 17.25

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tim iz Rijada nije dobro počeo sezonu u Saudijskoj Arabiji, ima po dva trijumfa i poraza. Al Batin od ovog šampionata vodi Nenad Lalatović. Tim srpskog stručnjaka ima pet bodova u prvih pet kola. Ne prima Lalatovićev tim mnogo pogodaka, samo pet, ali je problem realizacija, postigao samo tri pogotka za 450 minuta unovom šampionatu.

AL FEJHA – AL AHLI DŽEDA , 17.30

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Fejha je debitant u najboljoj ligi Saudijske Arabije. Na kormilu tima je srpski stučnjak Vuk Rašović, bivši trener Patizana, a ov avgusta mu se priključio Vladimir Stojković. Posle odličnog starta i sedam bodova u prva tir kola, Al Fejha je poražena prošle nedelje od Al Fajsalija. Al Ahli je kralj remija, ima svih pet nerešenih ishoda u prvih pet kola. Umesto Vladana Milojević tim iz Džede s klupe predvodi albanski stručnjak Besnik Hasi.

AL VAHDA – AL AHLI, 19.00

(Fudbal, UEA 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Vahda nema poraz u prva četiri kola šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali ima tri vezana remija. Za 360 minuta nove sezone domaćin je primio samo dva gola. Tim iz Dubaija je na deobi čela tabele sa 10 bodova, ima tri pobede i remi. Za tim iz Dubaija igraju četvorica Brazilaca, Da Kruza, Eduarda, Giljermea i Jurija.

AL ŠABAB – AL HILAL, 19.25

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion Saudijske Arabije Al Hila ima tri pobede i remi u novom šampionatu. Na kormilu velikana ove sezone seo je Portugalac Leonardo Žardim koji je zamenio Razvana Lučeskog, povratnika na klupu PAOK-a. Najbolji igrač tima je iskusni francuski napadač Bafatembi Gomis. Šabab ima samo pet bodova u prvenstvu, a prva zvezda tima Ever Banega, Argentinac koji je dugo branio boje Valensije i Sevilje. U poslednjem meču ovih timova Al Hilal je dobio u gostima Al Šabab sa 5:1 početkom maja ove godine. Na tri prethodna meča timova iz Rijada golovi su padali na obe strane (GG).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.