Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 10:02

AZIJA: Al Sad još vlada, Vuhan u strašnoj seriji, Kavasaki ide na +7

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

KAŠIMA - KAVASAKI, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle tri duela bez neuspeha u ligi, potom i ispadanja iz nacionaolnog kupa i AFC Lige šampiona, delovalo je da je Kavasaki u ogromnog padu. Međutim, lider prvenstva Japana oporavio se pobedom nad Tokušimom u protekloj rundi šampionata sa 3:1 na strani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i danas će protiv Kašime pokušati da uveća suficit na čelu na sedam bodova. Kašima je sedmoplasirana, sa tri boda manje od trećeplasiran Nagoje na mestu koje vodi u kvalifikacije za AFC Ligu šampiona.

SEUL - INČON, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Razočaravajuću kampanju Seul nastavlja danas protiv Inčona u sklopu poslednjeg susreta 31. runde šampionata Južne Koreje. Domaćina od plej-ofa deli samo teorija, jer zaostatak od 10 bodova na četiri runde pre kraja ligaškog dela nije lako dostići. Inčon je u boljoj poziciji, pošto je prvi ispod crte koja razdvaja učesnike doigravanja, i plej-of mu je tri boda udaljen. Ipak, vezao je tri poraza, dok se Seul konsolidovao remijem i pobedom u minule dve runde.

--------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

VUHAN - KSINĐIJANG, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velika borba vodi se u drugom rangu Kine za promociju. Dva mesta garantuju direktan ulazak u najviši rang, a četiri tima su veoma zainteresovana. Vuhan je jedan od njih, nalazi se na četvrtom mestu sa 49 bodova, dva manje od drugoplasiranog Čengdua. Vuhan je u strašnoj seriji, pobedio je na sedam prethodnih duela u svim takmičenjima, a bez poraza je na 11 minulih susreta. Danas dočekuje Ksinđijang, koji je fenjeraš sa samo sedam sakupljenih bodova. Gosti nisu slavili na 21 prethodnih mečeva na svim frontovima.

NASAF KARŠI - ATK MOHUN BAGAN, 17.00

(Fudbal, AFC kup plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kao vicešampion Uzbekistana Nasaf je dobio priliku da učestvuje u kvalifiakcijama za AFC kup. Pretposlednja prepreka do grupne faze biće mu ATK Mohun Bagan iz Indije, koji za razliku od njega nije u neophodnom takmičarskom ritmu. Sezona u Indiji startuje sredinom novembra, dok je u Uzbekistanu u punom jeku, što može da bude veliki problem za goste. Poslednji duel ATK je igrao pre skoro mesec dana.

AL RAJAN - AL SAD, 18.30

(Fudbal, Katar 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Suvereno je Al Sad osvojio titulu prvaka Katara prošle sezone, a u odbranu trona krenuo je jako. Dve pobede iz dva duela u novoj kampanji pokazatelj su da Ćavijevi momci nemaju nameru da silaze sa postolja, a sledeći protivnik im je veoma težak. Al Rajan je minule sezone završio na trećem mestu, a ovu nije krenuo kako je želeo. Dva puta je remizirao i ima pritisak rezultata. Al Sad je slavio na tri protekla međusobna duela.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Derbi Rijada, Rašović i Stojković udaraju na kralja remija, igra se i u Emiratima i Indoneziji

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 08:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu..PERSIK KEDIRI – PSM, 10.15..(Fudbal, Indonezija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Domaćin je kreno novi šampionat Indonezije sa četiri boda iz tri kola. PSM je bez poraza u prve tri utakmice (pobeda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.