ATP SOFIJA: Troicki TRENIRAO živce! Propustio meč loptu u DRUGOM, ali ipak slavio u trećem setu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 18:17

ATP SOFIJA: Troicki TRENIRAO živce! Propustio meč loptu u DRUGOM, ali ipak slavio u trećem setu

Velika prilika za ulazak u glavni žreb.

Srpski teniser Viktor Treoicki došao je na korak od plasmana u glavni žreb ATP turnira u Sofiji. On je posle mnogo muka sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:4) pobedio Rusa Evgenija Donskoja.

Partizan nije pobedio na dva vezana gostovanja, što je za crno-bele zabrinjavajuće jer večeras (18.00) gostuju Spartaku, koji igra odlično ove sezone. Kvota na dvojku u Subotici je 1,80, na duplu šansu 1X 2,01, a na opkladu GG 1,95. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Spartak - Partizan.

Nije dobro krenulo za Srbinja. Odmah je u prvom gemu izgubio servis. Ipak, pri rezultatu 2:4 krenuo je jako, vezao četiri gema i došao do prvog seta.

U nastavku bila su dva brejka i to prvo Donskoj uzima servis Troickom za 3:2, ali Srbin odmah uzvraća. Imao je naš igrač i meč loptu u 12. gemu, ali prokockao ju je. Rus je bio ubedljiv u taj-brejku (7:2) i poravnao je rezultat u setovima.

Iako se očekivalo da Troicki tada klone duhom, to se nijedesilo. Viktor je iskoristio brejk loptu u trećem gemu i do kraja je rutinski slavio sa 6:4.

U finalu za plasman u glavni šreb igraće protiv Fabricia Ornagija (424. na svetu) koji je sa 2:1 pobedio Bugarina Gabrijela Doneva koji je 981. teniser. Očigledno da je ovo velika prilika za Viktor da uđe u glavni žreb.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.