ATP Nica: Almagro zapretio Troickom

Izvor: S media, 21.Maj.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Nica: Almagro "zapretio" Troickom

Španski teniser, Nikolas Almagro, osvojio je turnir u Nici, pošto je u finalu savladao Rumuna Viktora Haneskua rezultatom 2:1 po setovima 6:7, 6:3, 6:3.

Ovo je bio četvrti međusobni duel španskog i rumunskog tenisera i četvrta pobeda Španca, kome je ovo bio 10. trofej u karijeri.

Svetski kup: Janko i Viktor izgubili, Srbija pobedila

Svetski kup: Senzacija Lajovića, pobedio i Troicki

Svetski kup: Troicki se održao na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 54 minuta

ATP Rim: Staraće bolji od Troickog

Almagro je trijumfom još jednom potvrdio da je specijalista za šljaku i da će njegovi rivali u Parizu imati težak posao protiv njega. Prvi rival na startu Rolan Garosa biće mu Lukaš Kubot, a u istom delu žreba nalazi se i Viktor Troicki.

Pobednik turnira u Francuskoj osvojio je novčanu nagradu od 72.600 evra i 250 poena za ATP listu, dok je poraženom pripalo 38.200 evra i 150 bodova za svetsku rang listu.

ATP turnir u Nici igrao se za nagradni fond od 450.000 evra.

(Foto: Gulliver/Getty)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.