ATP LISTA: Samo jedna promena u prvih deset, Novak na istom mestu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP LISTA: Samo jedna promena u prvih deset, Novak na istom mestu (FOTO)

Objavljena nova lista najboljih svetskih tenisera.

Objavljena je nova ATP lista, a u prvih deset bilo je neznatnih promena. Bugarin Grigor Dimitrov i Švajcarac Stan Vavrinka zamenili su mesta. Tako je sada Dimitrov osmi, a Vavrinka deveti. Kada je reč o ostalima, prvi je Rafael Nadal, a slede ga Rodžer Federer, Endi Marej, Aleksander Zverev i Marin Čilić. Najbolji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser Novak Đoković i dalje je na šestom mestu, sa 4.125 bodova.

MEKINRO PREKARDAŠIO: U toku meča NAJSTRAŠNIJE uvredio Nadala (VIDEO)

ODUZIMA DAH: Ana Ivanović VRELOM FOTKOM zapalila internet (FOTO)

Kada je reč o ostalim teniserima iz Srbije, među prvih 100 još su i Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Laslo Đere. Troicki je zaustavljen u četvrtfinalu turnira u Sankt Peterburgu i pao je za jedno mesto. Tipsarević je i dalje na 68. mestu, a Lajović je na 84. poziciju pao sa 80. Đere je napredovao za jedno mesto i sada je 96.

Veliki skok napravio je Danilo Petrović, za čak 42 mesta. Sada je na 264. poziciji.

Bogdan je spreman za NBA, o tome svedoči i OVA slika (FOTO)
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP: Bez promena u vrhu, Džumhur u 40

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2017

Španac Rafael Nadal zadržao je vodeću poziciju na ATP listi, a iza njega su ostali redom Rodžer Federer, Endi Mari, Aleksandar Zverev, Marin Čilić i Novak Đoković...Najbolji teniser sveta uglavnom se nisu takmičili prethodne sedmice, pa su zadržali iste pozicije u poretku...Jedina promena među...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.