ATP BASTAD: Lajović izgubio od kvalifikanta iz Austrije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 13:46

ATP BASTAD: Lajović izgubio od kvalifikanta iz Austrije

Tesan poraz srpskog asa.

Srpski teniser Dušan Lajović završio je već na startu učešće na turniru švedskom Bastadu.

Lajović, koji je trenutno 61. tensier sveta, izgubio je u prvom kolu od kvalifikanta Filipa Mišolića iz Austrije 7:6 (4), 7:6 (4), posle skoro da sata igre.

Mišolić, trenutno 139. teniser sveta, posle vraćenog brejka i propuštene set lopte, uspeo je da prvi deo igre dobije u taj brejku.

U drugom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle revije brejkova, Lajović je imao set loptu, vodio je u tajb-brejku, ali na kraju mora da čestita rivalu.

Filip Mišolić će u drugom kolu igrati protiv Slovaka Jozefa Kovalika, takođe kvalifiknata, koji je napravio još veće iznenađenje i na startu turnira eliminisao Španca Aleksandra Davidoviča Fokinu sa 6:3, 6:4.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.