ATLANTA RAZBILA DALAS: Bogdan pogađao za tri, ćorci Dončića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 07:33

ATLANTA RAZBILA DALAS: Bogdan pogađao za tri, ćorci Dončića (VIDEO)

Marjanović na klupi, Bjelica solidan.

Prvi mali srpski derbi u novoj NBA sezoni dobio je Bogdan Bogdanović. Istina, Boban Marjanović je u dresu dDlasa presedeo na klupi meč sa Atlantom koji su Hoksi ubedljivo dobili rezultatom 113:87.

Atlanta je imala šest košarkaša sa dvocifrenim košgeterskim učinkom, a najefikasniji od njih je bio Kem Rediš sa 20 poena. Bogdanović je zabeležio 11 poena, tri skoka i dve asistencije za 26 minuta provedenih na parketu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz šut od 50 odsto (4/8 iz igre, 3/6 za tri).

U ekipi Dalasa Luka Dončić je ubacio “samo” 18 poena uz 11 skokova i sedam asistencija (6/17 šut iz igre).

Golden Stejt je posle Lejkersa srušio još jedan tim iz Los Anđelesa. Klipersi su pali u triler završnici rezultatom 115:113. Stef Kari je ubacio slobodna bacanja za pobedu pet sekundi pre kraja i tako kompletirao savršenu partiju – 45 poena (8/13 za tri) i 10 uhvaćenih lopti u defanzivi.

Nemanja Bjelica je u pobedničkom timu igrao 16 minuta i za to vreme zabeležio po šest poena i skokova. Gosti su bili bez Kavaja Lenarda, Nikolasa Batuma, Serža Ibake i Kiona Džonsona, a Pol Džordž je bio najbolji u timu Klipersa sa 29 poena, 11 uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Šampion Milvoki je doživeo debakl na Floridi. Majami je slavio rezultatom 137:95, a gosti su bili lišeni usluga Džru Holideja i Bruka Lopeza. Tajler Hiro je ubacio 27 poena za Hit, Džimi Batler 21, a Bem Adebajo 20 plus 13 skokova.

U ekipi Milvokija Janis Adetokunbo je postigao 15 poena uz 10 skokova.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGDANOVIĆ ODIGRAO PRVI MEČ OVE SEZONE I VEĆ JE BIO DVOCIFREN: Bjelica će definitivno imati ulogu u Golden Stejtu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2021

Srpski reprezentativci na delu. Još jedno veče u NBA ligi, donelo je nastupe Bogdana Bogdanovića, koji je ove sezone odigrao svoj prvi meč, Nemanje Bjelice u neizvesnoj pobedi Golden Stejta, dok je Boban Marjanović ostao bez minuta. Atlanta je razbila Dalas sa 113:87, gde je neizvesnost postojala...

Nastavak na HotSport.rs...

NE ZEZAJ SE SA BOGDANOM: Pogledajte kako je Bogdanović poslao Dončića po "burek"! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Okt.2021

Košarkaši Atlante pobedili su Dalas ubedljivo rezultatom (113:87), a Bogdan Bogdanović je bio glavni akter meča.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.