ASPRILJA POMOGAO ČUVENOM NAPADAČU: Namestio sam mu s*eks, posle je tr*ao na sve strane kao lud

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 23:03

ASPRILJA POMOGAO ČUVENOM NAPADAČU: Namestio sam mu s*eks, posle je tr*ao na sve strane kao lud

Kakva priča...

Legendarni kolumbijski napadač Faustino Asprilja ispričao je zanimljivu anegdotu iz Parme. Asprilja je briljirao u dresu “mlekadžija” sa Ernanom Krespom, kojem je pomogao u trenucima golgeterske apstinencije.

Zapravo, argentinski napadač je apstinirao na “sve strane”.

- Bio je očajan, nije mogao da postigne gol. Zvao me je njegov menadžer I zamolio da mu pomognem.Pitao sam ga koliko dugo nije imao seks. Rekao mi je kratko: “Šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci”. Imao sam prijateljicu iz Kolumbije, upoznao sam ih, izašli smo zajedno, na kraju se desilo neizbežno. Krespo posle nije mogao da prestane da daje golove, ceo problem je bio u nedostatku seksa – ispričao je Asprilja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.