ASB: Maraton u Beogradu održaće se 29. septembra

Izvor: Studio B, 06.Mar.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASB: Maraton u Beogradu održaće se 29. septembra

Atletski savez Beograda saopštio je da će se maraton u Beogradu, čiji je pokrovitelj Grad, održati u nedelju, 29. septembra, iako je preduzeće Beogradski maraton prethodno najavilo da će 21. aprila organizovati 26. Beogradski maraton.

Kako se navodi u saopštenju, juče je u Beogradu održan sastanak kome su, između ostalih, prisustvovali predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, generalni sekretar ASS Slobodan Branković, gradski sekretar za omladinu i sport >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Beograda Aca Kovačević i predsednik ASB i član UO ASS Jovan Šurbatović, na kome je odlučeno da će se maraton u Beogradu održati 29. septembra. 

"Odlučeno je da se 'Maraton Beograd 2013', čiji je pokrovitelj grad Beograd, a organizator ASB, održi u nedelju, 29. septembra 2013. godine. Uvod u beogradsku maratonsku priču dogodiće se sedam dana pre samog maratona, u nedelju 22. septembra 2013. godine, kada će se organizovati Dečji maraton", navodi se u saopštenju.   

Preduzeće Beogradski maraton je ranije saopštilo da će 26. Beogradski maraton organizovati 21. aprila.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.