Maraton Beograd 2013 u septembru

Izvor: Blic, 06.Mar.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Maraton Beograd 2013" u septembru

Atletski savez Beograda (ASB) organizovaće 29. septembra "Maraton Beograd 2013", saopšteno je danas iz kancelarije ASB.

Kako je istaknuto, trka će biti održana pod pokroviteljstvom Grada Beograda, a nedelju dana ranije, 22. septembra biće organizovan "Dečiji maraton 2013".

U saopštenju je navedeno da je odluka o organizaciji trke doneta na jučerašnjem sastanku kome su prisustvovali, između ostalih, predsednik Atletskog saveza Srbije (AŠ) Veselin Jevrosimović, generalni sekretar AŠ Slobodan Branković, gradski sekretar za sport i omladinu Aca Kovačević, predsednik ASB Jovan Šurbatović i generalni sekretar ASB Nikola Penić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Maraton Beograd 2013" u septembru

Izvor: Akter, 06.Mar.2013

Atletski savez Beograda (ASB) organizovaće 29. septembra "Maraton Beograd 2013", saopšteno je danas iz kancelarije ASB

Nastavak na Akter...

Beogradski maraton u septembru

Izvor: B92, 06.Mar.2013

Atletski savez Beograda (ASB) organizovaće 29. septembra "Maraton Beograd 2013", pod pokroviteljstvom Grada Beograda...Iz kancelarije ASB saopšteno je da će 22. septembra na programu biti "Dečiji maraton 2013"...U saopštenju je navedeno da je odluka o organizaciji trke doneta na sastanku kome su...

Nastavak na B92...

ASB: Maraton u Beogradu održaće se 29. septembra

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2013

Atletski savez Beograda (ASB) saopštio je danas da će se maraton u Beogradu, čiji je pokrovitelj Grad, održati u nedelju, 29. septembra, iako je preduzeće Beogradski maraton prethodno najavilo da će 21. aprila organizovati 26. Beogradski maraton...Kako se navodi u saopštenju, juče je u Beogradu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.