ASANO I SADIK PONOVO UJEDINJENI: Ovog leta - U ISTOM DRESU! Poznato ime kluba, veoma je ozbiljno

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 12:49

ASANO I SADIK PONOVO UJEDINJENI: Ovog leta - U ISTOM DRESU! Poznato ime kluba, veoma je ozbiljno

Bogate gazde se ne šale.

Japanski reprezentativac Takuma Asano napustio je Partizan, a ako je verovati informacijama iz Španije, on je najbliži da se priključi Almeriji.

Španski klub je spreman da iskoristi datu situaciju krilnog napadača i crno-belih i pokušaće sve da ga spoji ponovo sa Umarom Sadikom. Skauti španskog kluba su prošle sezone gledali obojicu u crno-belom dresu, predstavljali su dobar tandem i bili autori brojnih pogodaka.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prethodnih dana dobro uzdrmao „slučaj Asano“, a današnji (16.00) meč protiv TSC-a ni za jedne ni za druge nema veliki takmičarski značaj, pa bismo mogli da gledamo utakmicu s dosta golova. Kvota na keca je 1,22, na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – TSC.

Sam Takuma Asano sigurno neće praviti nikakve dalje korake dok od FIFA ne dobije zeleno svetlo, a Almerija je veoma zainteresovana, pogotovo što Japanca može da dobije bez obeštećenja.

Crno-beli smatraju da je Asano prekršio odredbe ugovora i najavljuju tužbu u FIFA a zatim i sportskom sudu u Lozani.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.