Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ARIVEDERČI ITALIJA': Tevez podiže sidro i napušta Juve po isteku ugovora

Arggentinski napadač Juventusa Karlos Teves nema nameru da ostane u taboru „Stare dame“ posle isteka sadašnjeg ugovora, na leto 2016. godine.
– Želim da ostnaem do kraja ugovora, to je moj plan. Za sada ne želim da produžujem, tako se osećam u ovom trenutku – rekao je 30-godišnji centarfor, koji je trenutno prvi strelac Juventusa u Seriji A.
Na pitanje novinara da li bi se rado vratio u dres Boke Juniors, kluba u kojem je ponikao, Tevez kaže:
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sada je teško reći. Igram na visokom nivou i sada mi je jedino važno da ostanem miran i da uživam u ovim trenucima. Konstantno bavljenje spekulacijama bi me izludelo – smatra Tevez.
Teves je  karijeru počeo upravo u Boki, za koju je nastupao od 2001. do 2004. godine, a potom je igrao za Korintijans, Vest Hem, Mančester Junajted, Mančester Siti i sada za Juventus.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.