Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARDA TURAN: Mesi je najbolji u istoriji, ali ovde sam zbog osvajanja titula

Igrač Barselone Arda Turan dao je izjavu za „Diari Ara“, u kojoj je rekao da je oduvek verovao da će zaigrati za katalonski tim.

– Osećao sam da ću jednog dana potpisati za Barsu. Iskreno, mislio sam – ako igram odlično potpisaću za Blaugranu, zato što moj stil odgovara njihovom. Ako budem igrao dobro, završiću u Arsenalu. Zbog mog stila, jednostavne igre, agresivnosti kada je potrebno, ali prvenstveno zbog celokupnog kvaliteta sam verovao da ću stići do Barseloninog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dresa – izjavio je Arda Turan.
Tokom intervjua, Turčin je pitan i za Lea Mesija.
– Sve u vezi njega je neverovatno. Brz je u svemu, kontroli, driblingu, stvaranju prilika…ono što je najvažnije je taktička inteligencija. Nadmašuje sve. Stvarno je inteligentan.
Turan se nije složio sa novinarom da je zbog Mesija prešao u Kataloniju,
– Ovde sam da osvojim Ligu šampiona. Po mom mišlenju, Leo je najbolji igrač svih vremena, ali sam ovde da bih osvajao titule – zaključio je Arda Turan.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Reči Arde Turana se neće svideti navijačima Arsenala

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016

Fudbaler koji je od ove sezone član Barselone, Arda Turan, rekao je da mu je bila životna želja da zaigra za katalonski klub i da je u skladu sa tome davao sve od sebe u dresu Atletiko Madrida...Arda Turan, jedan od najboljih turskih fudbalera i ove sezone, sada igra za Barselonu, a istakao je da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.