Reči Arde Turana se neće svideti navijačima Arsenala

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reči Arde Turana se neće svideti navijačima Arsenala

Fudbaler koji je od ove sezone član Barselone, Arda Turan, rekao je da mu je bila životna želja da zaigra za katalonski klub i da je u skladu sa tome davao sve od sebe u dresu Atletiko Madrida.

Arda Turan, jedan od najboljih turskih fudbalera i ove sezone, sada igra za Barselonu, a istakao je da je vrlo lako moglo da bude drugačije da je u prethodnom periodu igrao nešto slabije nego što jeste u Atletiko Madridu.

"Znao sam da ću potpisati za Barselonu. Znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam da ako igram veoma dobro onda ću završiti u Barsi, da sam igrao samo dobro onda bih verovatno završio u Arsenalu", rekao je Arda Turan.

"Jednostavno, moj stil igre je pravi za Barselonu, pošto sam igrao veoma dobro u Atletiko Madridu nisu imali dileme u Barseloni da li da me dovedu", rekao je on.

Arda je ove sezone odigrao 12 mečeva u Primeri za Barselonu, postigao je i dva gola.

Da napomenemo, nije imao pravo nastupa pre 1. januara 2016. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.