ANĐUŠIĆ: Žao nam je navijača, vraća nam se Panter i tu je naša šansa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 23:26

ANĐUŠIĆ: Žao nam je navijača, vraća nam se Panter i tu je naša šansa

Bek crno-belih o porazu od Reala.

Bek Partizana Danilo Anđušić trezveno je analizirao poraz od Real Madrida (78:85) i izjednačenje u plej-of seriji Evrolige na 2:2.

Crno-beli su propustili i drugu meč loptu za plasman na fajnal-for Evroligre na svom parketu, a majstorica će biti odigrana u Madridu 10. maja.

- Ponovo nismo imali pravih rešenja u pravim trenucima. Žao mi je što nismo uspeli da ostvarimo pobedu pred svojom publikom. Zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih im se na podršci i, kao što su nam rekli sad na kraju utakmice, da nam veruju. To nam znači - rekao je Anđušić.

Zatim je dodao.

- Vratiće se Panter u petoj utakmici. Biće više opcija na spoljnim pozicijama. Žao nam je što smo ispustili dve utakmice kod kuće, ali ćemo biti sveži.

Iskusni košarkaš se zatim osvrnuo i na tužnu atmosferu u “Areni” zbog tragedije koja je u sredu zadesila Srbiju i Beograd.

- Jako je teško u ovakvim okolnostima se resetovati i igrati košarku. Ponovo bih uputio saučešće porodicama i želim da se to nikad ne ponovi.

Anđušić zna šta mora da bude bolje u Madridu.

- Dosta slobodnih bacanja smo promašili, ali verujem da ćemo i taj segment poboljšati – jasan je Anđušić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.