ANA IVANOVIĆ KAO INDIJKA Naša teniserka blista u sariju /FOTO/

Izvor: Blic, 10.Dec.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA IVANOVIĆ KAO INDIJKA Naša teniserka blista u sariju /FOTO/

Ana Ivanović je stigla u Indiju gde se nastavlja takmičenje u Internacionalnoj premijer teniskoj ligi (IPTL). Ona nastupa za ekipu UAE Rojalse. Čim je stigla u Delhi, srpska teniserka je rešila da isproba tradicionalu indijsku nošnju - sari.

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on Dec 9, 2015 at 10:24pm PST

Naša teniserka izgleda zanosno ma šta god da obuče. Sari joj stoji fenomenalno, Ana prosto blista... Fotografija objavljena na Instagramu izazvala je obilje pozitivnih komentara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kakva 'Mala Nevesta' - Pogledajte kako Ani stoji indijska nošnja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2015

Srpska teniserka Ana Ivanović nalazi se na "proputovanju" zemljama jugoistočne Azije, a po dolasku u Indiju zablistala je u tradicionalnoj nošnji te zemlje...Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović poslednji mesec u godini na izmaku provodi u zemljama jugoistočne Azije gde sa svojim kolegama i koleginicama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.