AMERI SU NAJVEĆI LICEMERI: Pljuvali su Novaka, a sada su spremi da ga MOLE na kolenima  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 11:32

AMERI SU NAJVEĆI LICEMERI: Pljuvali su Novaka, a sada su spremi da ga MOLE na kolenima (FOTO)

Zakazan razgovor.

Novak Đoković već nedeljama je na udaru svetske javnosti zbog organizacije Adria tura, a posebno su glasni Amerikanci.

Pljuju po najboljem teniseru sveta, osuli su rafalnu paljbu, ali im je sve brzo preselo, kada je Srbin nagovestio da možda neće igrati na Ju Es openu.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Spekuliše se da je grend slem u Njujorku pred otkazivanjem, a navodno će biti održan hitan sastanak na aplikaciji "Zum“ između čelnika ATP i igrača.

"Just one more...".... US Open 2010, US Open 2011... pic.twitter.com/r5nUKd7fft

— ...GOVNJIVOM MOTKOM! (@StaMislisKoJe) July 13, 2020

Đokoviću je stigao poziv da u ponedeljak posle podne bude pored računara kako bi mu bile predočene sve mere pod kojima će se održati US Open, posebno posle novih neslavnih brojki o broju obolelih i preminulih u Njujorku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.