ALKARAZ JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA: Rodik lupio pa ostao živ

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 14:03

ALKARAZ JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA: Rodik lupio pa ostao živ

Amerikanac očaran mladim Špancem.

Bivši šampion Ju-Es opena Endi Rodik uporedio je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i mladog superstara Karlosa Alkaraza.

Amerikanac tvrdi da je Španac bolji teniser nego što je Srbin bio u njegovim godinama.

- Đoković će ostati upamćen kao najbolji u istoriji. Karlos je sa 19 bolji nego što je Novak bio u tim godinama. Od 28 godine pa nadalje, Novak je bolji od bilo koga - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rodik, nekada prepoznatljiv po razornom servisu.

Otišao je Rodik i korak dalje, pomenuvši i Nadala i Federera.

- On je najkompletniji 19-godišnjak kog sam ikad video. Nadal nije bio sjajan na svim podlogama dok nije imao 20-22 godine, Federer je prvi slem uzeo sa 21. Alkaraz nema slabosti - dodao je Rodik.

Đoković je na ATP listi broj jedan sa 7.135 bodova, dok je Alkaraz ispod njega sa 6.770 bodova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.