ALIMPIJEVIĆ: Nemamo pravo da ne budemo spremni za meč sa ekipom Budućnosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ: Nemamo pravo da ne budemo spremni za meč sa ekipom Budućnosti (FOTO)

Crveno-beli dočekuju crnogorski tim u 4. kolu ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Beograd, a već tokom večeri odradiće trening pred derbi 4. kola ABA lige protiv ekipe Budućnost VOLI koji se igra u dvorani u Železniku.

GULIVER MEĐU LILIPUTANCIMA: Ni petorka nije mogla da spreči Bobija da ZALJULJA koš iz temelja (VIDEO)

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Njegova povreda nije ozbiljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prirode (FOTO)

Nakon dobre utakmice u Kaunasu koja nije imala srećan epilog po šampiona ABA lige, vremena za bilo kakvu analizu nema, jer nakon Litvanije za manje od 48 sati sledi važna utakmica u primarnom takmičenju za crveno-bele. Toga je svestan i trener Dušan Alimpijević.

- Za nas, koliko god da je naporno, olakšavajuća okolnost u ovom trenutku je da nemamo vremena da se udubljujemo u prethodnu utakmicu. Internu analizu utakmice sa Žalgirisom smo već napravili, ali najvažnije je da se oporavimo za Budućnost, jer je taj meč prioritet i već smo počeli pripreme za tu utakmicu.

Ekipa Budućnosti se tokom leta igrački značajno promenila, novi je i trener.

- Budućnost sada ima oslonac u crnogorskim igračima, ali su zadržali prepoznatljiv stil. To je ozbiljan klub sa ozbiljnim namerama u ovom takmičenju. Mi jednostavno nemamo pravo da ne budemo spremni za tu utakmicu, jer smo u više navrata naglašavali šta je prioritet, a to je ABA liga - rekao je trener crveno-belih.

Najiskusniji u timu Crvene zvezde Pero Antić, predvodio je uz Bjelicu tim u Kaunasu, ali je i iskusni krilni centar mislima već u utakmici koja sledi.

- Mi naše ciljeve imamo, oni su postavljeni. Nažalost, nismo dobili meč u Litvaniji, ali nam je i taj duel pokazatelj da možemo da igramo Evroligu i da se borimo sa svima. Idemo dalje, rastemo iz dana u dan, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, bićemo sve bolji. Sada nam sledi meč protiv ekipe Budućnosti, ozbiljnog rivala u ABA ligi i taj meč želimo da pobedimo - rekao je Antić.

Crveno-beli će u subotu popodne trenirati u Železniku, a utakmica protiv Budućnost VOLI igra se u nedelju od 19 sati.

KAO REPLIKA IZ FILMA: Galinari i tim Klipersa imaju SAVET za Tea (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.